reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A mnie dopada kolejna infekcja.jak w miarę opanowałam pęcherz to zaczyna się swędzenie pochwy..ta luteina ☹️. Narazie wietrzenie ,mam nadzieję że się nie nasili że to tylko chwilowe..może ktoś podpowie jak na takim początki rwzoc sobie z infekcja , możesz jakieś środki które można stosow w tak wczesnej ciąży, jak wyście sobie radzili..te infekcje są masakryczne to już kolejna☹️☹️☹️
U mnie przy dwóch ciążach na początku też były infekcje, hormony itp na to wpływa, to normalne , zadzwoń do lekarza niech wypiszę leki I raz dwa będzie po sprawie 😉

reklama
Hej dziewczyny jestem dziś 6 dzien po transferze 5 dniowej ładnej blastocysty dzis zrobilam test z apteki o dużej czułości i wyszedł negatywny jutro wybieram się na bete. Myślicie że jest szansa że beta jest jeszcze za niska żeby wykrył ja test apteczny ??
Ja miałam dodatni 7dpt, ale ledwie widoczna kreska. Masz jeszcze szanse i to nie małe!

Moja konsultacja dziś stwierdziła, że w sobotę będzie czas na potwierdzenie czy ciąża jest w macicy i czy jest prawidłowa.. w piątek mam jeszcze powtórzyć bete, prog, estradiol..

Myślicie, że przy prawidłowym przyroście bety może być puste jajo albo pozamaciczna?
No może być puste jajo, ale po co o tym myśleć. Niepotrzebnie dokladasz sobie stresu. Masz dużo większe szanse, że będzie wszytsko dobrze niz, że będzie źle. Głowa do góry i zacznij się cieszyć :)

Beta <0.1miu/ml. Niby dla pewności mam powtórzyć za 2 dni, ale czy to w ogóle ma sens i jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo że będzie pozytywnie?
Siły opadły, załamka... Ale podniosę się, tylko potrzebuje czasu.
Przykro mi, a przypomnij ile dni po transferze i ilu dniowy zarodek? Może jeszcze za wcześnie, albo zarodek 3 dniowy?

Ciężko odegnac czarne myśli, ale to na serio jeszcze za szybko. Który to Twój transfer?
3 transfer ale zrobiłam.juz wszystkie możliwe badania i to 2 razy do tego do transferu wziąłem.inyralipid embrioglue atosiban i nacięcie otoczki w teście era wyszło mi duże przesunie okna implantacyjneho do tego zapalenie endometrium ale wszystko zostało wyleczone więc bylo by to dziwne gdyby się nie udało

reklama
Moja konsultacja dziś stwierdziła, że w sobotę będzie czas na potwierdzenie czy ciąża jest w macicy i czy jest prawidłowa.. w piątek mam jeszcze powtórzyć bete, prog, estradiol..

Myślicie, że przy prawidłowym przyroście bety może być puste jajo albo pozamaciczna?
Mi się przytrafiło puste jajo przy prawidłowych przyrostach niestety . Ale nie zamartwiaj się na zapas [emoji8]

Do góry