Hankaa
Fanka BB :)
Kariotypy ok. Kir bx. Trombofilii nie badałam..A miałaś jakieś badania? Np na trombofilie, albo immunologiczne, kariotypy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kariotypy ok. Kir bx. Trombofilii nie badałam..A miałaś jakieś badania? Np na trombofilie, albo immunologiczne, kariotypy?
Niestety nie pamiętam czy z bx musisz brać accofil? Bierzesz? Masz steryd?Kariotypy ok. Kir bx. Trombofilii nie badałam..
A sorry napisałaś że kir ok [emoji2358]Niestety nie pamiętam czy z bx musisz brać accofil? Bierzesz? Masz steryd?
Miałam wlew przed transferemNiestety nie pamiętam czy z bx musisz brać accofil? Bierzesz? Masz steryd?
Ja nie mam luteiny, mam utrogestan.. mam nadzieję że wszystko ok.@Hankaa wiesz plamienie może być naprawdę od niczego [emoji2370] luteina podrażnia szyjkę, która jest bardzo ukrwiona w ciąży dlatego możesz plamić. Nie używaj aplikatora tylko wkładaj palcem.
Jeśli nie masz dodatkowych objawów jak bóle brzucha, skurcze, biegunka to starałabym się nie martwić...
Ja też mam nadzieję, że wszystko okay, bo widziałam że pisałaś już wiele razy i sie martwisz [emoji8] przykro mi. Sama poroniłam 2 razy i wiem co czujesz. [emoji17]Ja nie mam luteiny, mam utrogestan.. mam nadzieję że wszystko ok.
No niestety takie doświadczenia nam nie pomagają..Ja też mam nadzieję, że wszystko okay, bo widziałam że pisałaś już wiele razy i sie martwisz [emoji8] przykro mi. Sama poroniłam 2 razy i wiem co czujesz. [emoji17]
zastrzyki a Lametta to tabletkiTo są tabletki?
Ah teraz kumam to, ja myślałam że jak wiek to jest wskazanie i siup mamy to bez gadania.Kilka czynników musi byc