Cos w tym jest bo mialam AH poprzednio przy nieudanym transferze teraz zrezygnowali mimo że blastocysta ta sama ,twierdząc ze nie ma potrzeby bo otoczka cienka? A o co chodzi w tym,wszędzie piszą że ułatwia itp. Chyba jeszcze nie dotarłam do takich artykułówBardzo ładne endo [emoji123]
Ja korzystałam z tych dodatków, u nas niestety nie pomogły ale myślę, że nie zaszkodzą chociaż różne opinie czytałam o AH przy blastocycie.
reklama
laChance
Fanka BB :)
Trzymam kciuki. 11 dni minie szybkoHej kochane ja już po transferze. Ponocnpiekny sliny i dokładnie widzialam jak u mnie zawitał mam nawet foto dla męża.Troszke się zmieniło bo betę mi teraz zalecają w 11 dpt i jeśli negatywna odstawić leki a jeśli pozytywna powtarzać co 48h i tydzień.W sumie i dobrze Wtedy jiz bedzie pewne.
laChance
Tak po odstawieniu powinnaś po 4/5 dniach dostacMam pytanko- czy po antykach (21 dni) dostanę normalnie/ szybciej/ pózniej okres ? Nigdy nie brałam ich i jestem zielona jak szczypiorek
I masz rację, ja poprzedni transfer mialam w totalnym biegu i haosie,to też nie jest dobre mimo że odwraca uwagę od intensywnego myślenia ja miałam transfer w sobotę, zrobiłam sobie 4 dn wolnego mialam brać L4 ale z nadgodzin wolneNie chcę zrobić czegoś źle.. mam teraz ciężki okres w pracy, sporo na głowie i fizycznie nie lepiej..
Jaaaaa super !!!!! Brawo- gratulacje mamusiu !!!!Pięknie trzymam kciuki, korzystałas z AH I EG?
mialam to glue coś tam bo u nas to jest w standardzie.
Dziewczyny beta 103,2 (tydz.4) wyję
Mimi94
A ja chciałam i mi powiedziała, że nie. Chyba że embriolog zaleci po rozmrożeniu
Też tak właśnie czytałam. Ja mimo to decydowalam sie na AH i za każdym razem było niby potrzebne bo też embriolog miał to ocenić po rozmrożeniu.
Tagitagi
A miałaś jakieś dodatkowe procedury ? Np Ah ?Dziewczyny a możecie mi powiedzieć jakie miałyście bety w 9 dpt blastocysty jeali robilyscie
laChance
Nie wiem co to Ah, ale nie miałam raczej nic.A miałaś jakieś dodatkowe procedury ? Np Ah ?
reklama
Tagitagi
Nacinanie otoczkiNie wiem co to Ah, ale nie miałam raczej nic.
Podziel się: