Koleżanka ma rację, ja na sztucznym od początku cyklu czułam się fatalnie,nienaturalnie puchłam i wogole...transfer nieudany,teraz na cyklu naturalnym dopiero 2 dpt a juz czekam i widzę pozytywną betę,ma być i juzMoim zdaniem na naturalnym lepiej bo nie ma tyle leków bo progesteron sam się produkuje i inne hormony wiec tylko jest wspomaganie. Ja próbowałam na naturalnym bo wolałabym tak. Ale u mnie endo siadło wiec cis jednak z ta owu nie tak (z hormonami). Ja bym próbowała na naturalnym moim zdaniem to ciut lepiej
reklama
DagLer
Fanka BB :)
Ja zaszłam w ciążę na naturalnym i w ogóle się duuuuuuuzo lepiej czułam.Dziewczyny a jakie macie opinie na transfer w naturalnym cyklu? Szczerze myślałam że będzie na sztucznym, zaskoczona jestem na pewno będzie wlew z accofilu, tyle wiem póki co
Hankaa
Transfer miałaś świeży czy mrożony?Ja zaszłam w ciążę na naturalnym i w ogóle się duuuuuuuzo lepiej czułam.
DagLer
ŚwieżyTransfer miałaś świeży czy mrożony?
Katalinazed
Kasia19881988
Cześć :-) robiłaś test przed ?Dzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.
Ja tez robiłam dziś betę , strasznie się martwię ...
Nie robilam testu przed, a Ty? Ja już odchodzę od zmysłów. Cały czas czekam na wynik. Co chwilę loguje się i sprawdzam. Do tego potwornie boli mnie brzuch, okresowo niestety.Cześć :-) robiłaś test przed ?
Ja tez robiłam dziś betę , strasznie się martwię ...
Kashyw83
Też drugi raz mam na cyklu naturalnym, z czego się cieszę, bo nie musiałam brać tych wszystkich stymulatorówDziewczyny jestem po wizycie, w czwartek kolejna.. ale prawdopodobnie w drugiej połowie tygodnia transfer cykl naturalny
Kashyw83
Ja też byłam zaskoczona, jak mi dr to zaproponował, ale ja wyjscia nie mialam. Nie moge byc stymulowana. Mam porownanie na sztucznym i naturalnym, wole naturalnie, tyle, ze u mnie na naturalnym tylko 1 kom jajowa za kazdym razemDziewczyny a jakie macie opinie na transfer w naturalnym cyklu? Szczerze myślałam że będzie na sztucznym, zaskoczona jestem na pewno będzie wlew z accofilu, tyle wiem póki co
reklama
Podziel się: