Kachar
Fanka BB :)
My na pewno ponad 15 tys. wydaliśmyDziewczyny a jaki jest +\- koszt całej procedury IVF w Polsce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My na pewno ponad 15 tys. wydaliśmyDziewczyny a jaki jest +\- koszt całej procedury IVF w Polsce?
Dzięki, to czekam cierpliwie za wszytko dojdzie do siebie martwi mnie to tylko trochę, bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w sob transferUważam że takie odczucia są normalne. Organizm wykonał masę dobrej roboty i potrzebuje czasu żeby dojść do siebie
Tak. Miałam mega szczęście i się udałoI udało Ci się na tym cyklu z rozcięciem osłonki?
Super, już zaciskamy kciukiDzięki, to czekam cierpliwie za wszytko dojdzie do siebie martwi mnie to tylko trochę, bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w sob transfer
Tak. Miałam mega szczęście i się udało [emoji3590]
Ja też miałam dwie blastki i płaciłam jak za jedną. Płaci się chyba za czynność a nie ilość blastek. Mnie to wyszło 650 złTo może i ja spróbuję. Ciekawe czy jak wezmę teraz 2 zarodki to za każdego rozcięcie będę płacić czy jakoś ogólnie?
No luteina podjęzykowa 50, dopochwową 200 i prolutex także wydaje mi się że końska dawka sumując wszystko to wychodzi 650mg dziennie od początku, od 12 tygodnia zmniejszył mi lekarz luteinę podjęzykowa więc 550mg no i od dzisiaj raz Prolutex więc 525mgA jaka dawkę miałaś wyjściową łącznie? I od którego tygodnia zaczęłaś schodzić z proga?
Ty masz małą dawkę do mojej, ja mam 1200 dziennieNo luteina podjęzykowa 50, dopochwową 200 i prolutex także wydaje mi się że końska dawka sumując wszystko to wychodzi 650mg dziennie od początku, od 12 tygodnia zmniejszył mi lekarz luteinę podjęzykowa więc 550mg no i od dzisiaj raz Prolutex więc 525mg
Hmm a jaki masz wynik progesteronu? Ja godzinę przed wzięciem leków: 85,48ng/ml oraz dwie godziny po wzięciu: 114,52 ng/ml. Teraz kilka dni po braniu prolutexu 1x mam oznaczyć znowu progesteron przed zastrzykiemTy masz małą dawkę do mojej, ja mam 1200 dziennie