reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mi się udało spoko w państwowym, ale tak - wykupiona położna, warunki były ok z tymi skurczami, i anestezjolog o czasie.
Ja też rodziłam w państwowym, maleńkim szpitalu, że znieczuleniem i wspaniałą położną. Wcale "nie kupiłam " sobie położnej, trafiła się miła i normalna, choć to ostatecznie lekarz super zmotywował mnie abym w końcu urodziła 😂
Jednak takich szpitali jest niewiele.

Piękny byk [emoji173][emoji173][emoji173] , ja też się bałam sama rodzic córkę i poprosiłam moją neurolog o zaswiadczenie do cc, wypisała bez problemu, a teraz tak się zastanawiam czy przy 2 cc też muszę załatwiać sobie jakiś papier czy po 1 cc druga już jest jakby z automatu ???? Może któraś z was wie?!?!?!
To chyba trochę zależy od szpitala i lekarza, bo są miejsca gdzie próbują rodzić naturalnie po cesarce, a są takie gdzie od razu jest zalecenie na CC

Ja wczoraj miałam fatalny dzień... Tak mnie wzięło przeziębienie, że nie mogłam sobie poradzić a dzisiaj prawie jak ręką odjął [emoji16]
Od wczoraj czuję podbrzusze, ni to jajniki ni to nie wiadomo co. Raz po lewej, raz po prawej. Nie licząc dnia transferu dzisiaj jest 4dpt i oczywiście wymiękłam i zrobiłam test ale co innego mogło wyjść jak nie biel vizira
@hank

Hej, niby Ok ale nie do końca. Jakieś załamanie mnie dopadło [emoji53] pierwszy raz od momentu podejścia do IVF. Wczoraj wieczorem pobolewal mnie brzuch nisko jak na @ [emoji17] [emoji17], a ty jak się czujesz? Kiedy będziesz testować?

reklama
Ja wczoraj miałam fatalny dzień... Tak mnie wzięło przeziębienie, że nie mogłam sobie poradzić a dzisiaj prawie jak ręką odjął [emoji16]
Od wczoraj czuję podbrzusze, ni to jajniki ni to nie wiadomo co. Raz po lewej, raz po prawej. Nie licząc dnia transferu dzisiaj jest 4dpt i oczywiście wymiękłam i zrobiłam test ale co innego mogło wyjść jak nie biel vizira
To tak jak u mnie test zrobiony tez nic nie ma. Dzisiaj już brzuch nie boli wiec sama nie wiem co myśleć, po cichu liczę, ze to jednak nie @ ale muszę przyznac ze obawy są. Chyba progesteron działa mi za mocno na głowę 😒

Do góry