W tamtej ciąży zastanawiałam się jakie męskie imię można byłoby wybrać i był problem, ale rozważałam Dominik i Krzysztof, mój mąż nucił sobie, że to będzie Karolinka bądź Karol ja za Karolinką tak i to bardzo ale KarolU mnie jak będzie synek to będzie Dominik
reklama
A ty jeszcze w Pl? Chyba miałaś zdalnie pracować, tak? Jak zareagowala rodzina na córy?Juz doczytalam. Mi sie zawsze Mieszko marzyl [emoji4]
Tymon mi sie osobiście najbardziej podoba.
Przyjaciółka miala tak synka nazwać, ale w koncu skonczylo sie na Tytusie, zeby bylo mniej popularne.
nieagatka
Fanka BB :)
Tak, od poniedziałku juz pracuje. Starszs w przedszkolu z kuzynka, a mlodsza z Dziadkami.A ty jeszcze w Pl? Chyba miałaś zdalnie pracować, tak? Jak zareagowala rodzina na córy?
Pierwsze dni byly trudne zwłaszcza dla Lilki, teraz juz obie sie dobrze tu czuja, sa rozpieszczane na kazdym kroku, choc Lila zsczyna mowic, ze teskni za domem i tatą.
Ogolnie super, pogoda fajna, bez upalow o bez deszczu. Fajnie bylo wrocic. Szkoda, ze tylko tydzień zostal, zwłaszcza ze nie wiem kiedy tu znowu bede...
To co, powolutku sie cieszymy, nie? Zaczynasz ju ogladac wozki i inne foteliki? Jest tego taki wybor, ze masz zajecie na kilka dobrych tygodni [emoji23][emoji23]
Tak, zaczęłam się już bardziej cieszyć, choć ciągle ciężko mi i mężowi w to uwierzyć Tylko jeszcze się tym Pappa martwię. Szkoda, że nie mogłam wcześniej zrobić.Tak, od poniedziałku juz pracuje. Starszs w przedszkolu z kuzynka, a mlodsza z Dziadkami.
Pierwsze dni byly trudne zwłaszcza dla Lilki, teraz juz obie sie dobrze tu czuja, sa rozpieszczane na kazdym kroku, choc Lila zsczyna mowic, ze teskni za domem i tatą.
Ogolnie super, pogoda fajna, bez upalow o bez deszczu. Fajnie bylo wrocic. Szkoda, ze tylko tydzień zostal, zwłaszcza ze nie wiem kiedy tu znowu bede...
To co, powolutku sie cieszymy, nie? Zaczynasz ju ogladac wozki i inne foteliki? Jest tego taki wybor, ze masz zajecie na kilka dobrych tygodni [emoji23][emoji23]
Mam listownie otrzymać wyniki. Tam będzie napisane co mam dalej zrobić czy jak?
eij
Bardzo mi przykroSą wyniki, nie ma ciąży..
U każdego zapewne te wartości są różne ale w jakim przedziale powinien być poziom bety 11 dpt zakładając ,ze transfer się udał . Za kilka dni lekarz polecił mi wykonać badanie, jest to moje pierwsze in vitro i pierwszy transfer i powiem szczerze ,ze nie do końca jestem zorientowana w temacie . Pozdrawiam
eij
Tobie też się uda, zobaczysz bJakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje
reklama
eij
Nie ma żadnych wytycznych jaka powinna być beta 11 dpt. Są widełki między 5 a 500 jeśli chodzi o 4 tc. Ważny jest przyrost. Ja miałam 10 dot betę 432 ale miałam transfer dwóch blastek. U każdej ta wartość będzie inaczej wyglądała także nie ma co się sugerować innymi wynikamiU każdego zapewne te wartości są różne ale w jakim przedziale powinien być poziom bety 11 dpt zakładając ,ze transfer się udał . Za kilka dni lekarz polecił mi wykonać badanie, jest to moje pierwsze in vitro i pierwszy transfer i powiem szczerze ,ze nie do końca jestem zorientowana w temacie . Pozdrawiam
Podziel się: