reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powodzenia dziś[emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Ogromne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@Evela.6 czemu nie ma Ciebie w kalendarzu? Jak tu kibicować i obgryzać paznokcie? [emoji3059][emoji8]

Możesz mnie dopisać na 28.08 USG serduszkowe i 14.08 wizyta, a z 08.09 usunąć bo z tej rezygnuje [emoji6]
Wszystko wpisane [emoji8]

No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.
A kibicować nie przestawaj [emoji120] tylko tych pazurów nie obgryzaj [emoji6]

A jak Ty się czujesz? [emoji8]

No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.

Ja też trzymam kciuki za Ciebie ✊😘
Doczekasz się i Ty! ✊❤️

A tak w ogóle dziewczyny będę miała ok 3 opakowań luteiny dopochwowej i 2 albo 3 opakowania Neoparinu 400 do odsprzedania.

Wieczorem potwierdzę dokładnie ilość wszystkiego [emoji8]

Jeśli któraś potrzebuje dajcie znać [emoji8]

Ja też cię tu wypatruję i trzymam kciuki ❤️❤️❤️. I rozumiem działanie w krzakach ❤️

reklama

Mimo, że siedzisz w krzakach to my tu bardzo mocno zaciskamy ✊✊✊ Mam ogromną nadzieję, że ten transfer będzie właśnie tym ❤😘

Do góry