A jak się ogólnie czujesz?Dajta spokój u mnie w każdej ciąży na początku wchodzi chleb ze smalcem, ale ostatnio zapłaciłam za takie małe opakowanie coś koło 8 zł... a to na zaledwie 4 kromki chleba
Muszę poszukać coś innego
Jeszcze czekam na fazę grochówki wtedy będę już pewna że chłop siedzi
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Hah, ja już kilka lat na debecieUwielbiam smalec
U mnie były 4 stymulacje, do tego transfery 9 zarodków i przebadana cała immuno. I też powoli zaczynałam jeść chleb smarowany samym nożem
Olusja1987
Hmmm, no to może chleb z masłem i solą lub ze śmietaną i cukrem?Dajta spokój u mnie w każdej ciąży na początku wchodzi chleb ze smalcem, ale ostatnio zapłaciłam za takie małe opakowanie coś koło 8 zł... a to na zaledwie 4 kromki chleba
Muszę poszukać coś innego
Jeszcze czekam na fazę grochówki wtedy będę już pewna że chłop siedzi
Mam nadzieję, że teraz czeka cię już tylko piękny czas. Taka ładna beta musi oznaczać tylko nadchodzące szczęścieHah, ja już kilka lat na debecie
Vinszka
Cudownie. Mam wrażenie, że jestem stworzona do bycia w dwupaku. Uwielbiam ten stan, uwielbiam świadomość, że ktoś tam pomieszkuje i gdybym mogła to bym rodziła co 1,5 roku aż bym uznała, że jestem już na to za staraA jak się ogólnie czujesz?
Żadne połączenie na ten czas nie jest aktualnie apetyczne hahaha może za jakiś czas do tego tematu wrócimyHmmm, no to może chleb z masłem i solą lub ze śmietaną i cukrem?
eij
Doskonale to rozumiem, debety karty kredytowe, bez nich życie byłoby takie nudne i mało emocjonująceHah, ja już kilka lat na debecie
eij
Ja od dzieciątka jem jak nienormalna, potrafię zjeść chleb z ogórkiem kiszonym i do tego jogurt czekoladowy, czasami nawet popijalam to mlekiem albo colą i nic mi nie jest. Każdy się śmiał że jak będę w ciąży to zacznę normalnie jeść bo po takiej miksturze paw murowanyCudownie. Mam wrażenie, że jestem stworzona do bycia w dwupaku. Uwielbiam ten stan, uwielbiam świadomość, że ktoś tam pomieszkuje i gdybym mogła to bym rodziła co 1,5 roku aż bym uznała, że jestem już na to za stara
Żadne połączenie na ten czas nie jest aktualnie apetyczne hahaha może za jakiś czas do tego tematu wrócimy
Biedroneczka28
Wielkie gratulacje!Dziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.
Olusja1987
Otrzymałam informację z Kliniki, progesteron 14,200 na tym etapie ciąży jest w normie, mam postępować wg harmonogramu. Zmiana zaszła tylko w ilości Encortonu, przez kolejne 7 dni mam przyjmować 1/2 tabletki (aktualnie 1 tabletka).
reklama
eij
No widzisz, mówiłam że jest w normie teraz relaks i pozytywne myślenieOtrzymałam informację z Kliniki, progesteron 14,200 na tym etapie ciąży jest w normie, mam postępować wg harmonogramu. Zmiana zaszła tylko w ilości Encortonu, przez kolejne 7 dni mam przyjmować 1/2 tabletki (aktualnie 1 tabletka).
Podziel się: