Olusja1987
Fanka BB :)
To bardzo budujące, dziękuję Ale u mnie jeszcze problemy immunoSuper, to tak jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo budujące, dziękuję Ale u mnie jeszcze problemy immunoSuper, to tak jak ja
Wierzę że się uda trzymam kciukiTo bardzo budujące, dziękuję Ale u mnie jeszcze problemy immuno
lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?Kiedy betujesz?
Specjalistką nie jestem ale też uważam że po 8 dniach beta powinna być miarodajna.lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?
5 dni zarodka i 8 to szczęśliwa 13 więcej zarodków nie ma z 8 jajek miałam tylko 2... mój mąż zaciągnął mnie wczoraj specjalnie żeby poszukać spadających gwiazd do życzeniaSpecjalistką nie jestem ale też uważam że po 8 dniach beta powinna być miarodajna.
Właśnie nie mam... Od kilku dni zgaga (wcześniej raczej nie miewałam) i jestem mega zmęczona. Mogłabym tylko leżeć i robić nic. Jajniki się nie odzywają, macica też nie.lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?
a cykl miałaś naturalny czy sztuczny? przy sztucznym chyba jajniki nie powinny bolec...chociaż bierzemy tyle hormonów że już sama nie wiem..Właśnie nie mam... Od kilku dni zgaga (wcześniej raczej nie miewałam) i jestem mega zmęczona. Mogłabym tylko leżeć i robić nic. Jajniki się nie odzywają, macica też nie.
I transferowałaś obydwa na raz?5 dni zarodka i 8 to szczęśliwa 13 więcej zarodków nie ma z 8 jajek miałam tylko 2... mój mąż zaciągnął mnie wczoraj specjalnie żeby poszukać spadających gwiazd do życzenia
nie pierwszy był 3 dniowy z zamrożonych komórek jajowych w grudniu...musiałam ochłonąć po nie udanej próbie i teraz zdecydowałam sie na podanie 2.. ale mam tak lajtowego lekarza...dramat wysłałam mu wyniki progesteronu a on a spoko wynik (18,7) ale jak masz w zastrezykach to sobie jeszcze dobierz..i przy transferze mowi tak...no wiesz warunki to nie sa najlepsze, masz mięśniaki nie masz szyjki ale jajniki spoko do kolejnej stymulacji...I transferowałaś obydwa na raz?
No to faktycznie wyjątkowy lekarz.... Ja w 3 dpt miałam progesteron 25, w 7 dpt 20 i już zwiększył mi luteinę pod język. Fakt faktem Twój wynik jak najbardziej jest w normie ale nie wyobrażam sobie tekstu, no to sobie dobierz jak masz. Nie myślałas żeby przy ewentualnej kolejnej stymulacji zmienić lekarza?nie pierwszy był 3 dniowy z zamrożonych komórek jajowych w grudniu...musiałam ochłonąć po nie udanej próbie i teraz zdecydowałam sie na podanie 2.. ale mam tak lajtowego lekarza...dramat wysłałam mu wyniki progesteronu a on a spoko wynik (18,7) ale jak masz w zastrezykach to sobie jeszcze dobierz..i przy transferze mowi tak...no wiesz warunki to nie sa najlepsze, masz mięśniaki nie masz szyjki ale jajniki spoko do kolejnej stymulacji...