No wow ale malusi i taki piękniusiI to jest moje 3,5 cm szczęścia
reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Ktoś podpowie. 21 dni brałam tabletki antykoncepcyjne ( wczoraj wzięłam ostatnią). Co 2 dni biorę też gonapeptyl, do tej pory 4 zastrzyki. Mam zrobić jeszcze jutro i za 3 dni a potem mam wizytę. Czy orientujecie się jak będzie teraz z okresem? Bo dziś pierwszy dzień nie biorę tabletki anty ale jeszcze nie skończyłam tych zastrzyków. Nie wiem czego się spodziewać a nie chcę zaskoczenia i wolę się uzbrajać jak coś.
G
gość2502
Gość
ŚlicznościI to jest moje 3,5 cm szczęścia
Kachar
10 +3 dniCudowny widok, a który to tydzień?
Melania_1407
Melania_1407
Będzie pięknie Musi być!Powodzenia Dziewczynki Sama dzisiaj też robiłam betę bo nie wiem co tam się dzieje a lekarz dopiero w środę...chyba sama nie wierzę że to szczęście okaże się prawdą i oczywiście czuję niepokój że coś będzie nie tak.Ciekawa jestem tych naszych bet dziewczyny. Co też nam ten poniedziałek przyniesie za wieści?
Miłego dnia straraczki
Moja gin mówiła że to różnie jest. Okres może przyjść po 2-3 dniach a może po tygodniu. Mój okres przyszedł 4 dni po odstawieniu tabletek antyKtoś podpowie. 21 dni brałam tabletki antykoncepcyjne ( wczoraj wzięłam ostatnią). Co 2 dni biorę też gonapeptyl, do tej pory 4 zastrzyki. Mam zrobić jeszcze jutro i za 3 dni a potem mam wizytę. Czy orientujecie się jak będzie teraz z okresem? Bo dziś pierwszy dzień nie biorę tabletki anty ale jeszcze nie skończyłam tych zastrzyków. Nie wiem czego się spodziewać a nie chcę zaskoczenia i wolę się uzbrajać jak coś.
Biedroneczka28
Powodzenia dziewczynki[emoji3531][emoji7]
reklama
Gonzi
Oki rozumiem. Bo chodziło mi właśnie o to czy się tego okresu spodziewać jakoś na dniach. Po prostu nie wiem czy te zastrzyki nie blokują lub coś.Moja gin mówiła że to różnie jest. Okres może przyjść po 2-3 dniach a może po tygodniu. Mój okres przyszedł 4 dni po odstawieniu tabletek anty
Podziel się: