reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ktoś podpowie. 21 dni brałam tabletki antykoncepcyjne ( wczoraj wzięłam ostatnią). Co 2 dni biorę też gonapeptyl, do tej pory 4 zastrzyki. Mam zrobić jeszcze jutro i za 3 dni a potem mam wizytę. Czy orientujecie się jak będzie teraz z okresem? Bo dziś pierwszy dzień nie biorę tabletki anty ale jeszcze nie skończyłam tych zastrzyków. Nie wiem czego się spodziewać a nie chcę zaskoczenia i wolę się uzbrajać jak coś.

Ciekawa jestem tych naszych bet dziewczyny. 😳 Co też nam ten poniedziałek przyniesie za wieści? 🧐

Miłego dnia straraczki ❤️
Będzie pięknie 🤗Musi być!Powodzenia Dziewczynki 🎊🎊🎊Sama dzisiaj też robiłam betę bo nie wiem co tam się dzieje a lekarz dopiero w środę...chyba sama nie wierzę że to szczęście okaże się prawdą ❤️ i oczywiście czuję niepokój że coś będzie nie tak.

Ktoś podpowie. 21 dni brałam tabletki antykoncepcyjne ( wczoraj wzięłam ostatnią). Co 2 dni biorę też gonapeptyl, do tej pory 4 zastrzyki. Mam zrobić jeszcze jutro i za 3 dni a potem mam wizytę. Czy orientujecie się jak będzie teraz z okresem? Bo dziś pierwszy dzień nie biorę tabletki anty ale jeszcze nie skończyłam tych zastrzyków. Nie wiem czego się spodziewać a nie chcę zaskoczenia i wolę się uzbrajać jak coś.
Moja gin mówiła że to różnie jest. Okres może przyjść po 2-3 dniach a może po tygodniu. Mój okres przyszedł 4 dni po odstawieniu tabletek anty

reklama
Moja gin mówiła że to różnie jest. Okres może przyjść po 2-3 dniach a może po tygodniu. Mój okres przyszedł 4 dni po odstawieniu tabletek anty
Oki rozumiem. Bo chodziło mi właśnie o to czy się tego okresu spodziewać jakoś na dniach. Po prostu nie wiem czy te zastrzyki nie blokują lub coś.

Do góry