Jak się czujesz kochana?Dziś był transfer [emoji846]
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Ja myślę, że beta to już będzie potwierdzenie [emoji3][emoji108] leć z samego rana!Dziewczyny.. dzisiaj 9 dpt zrobiłam test [emoji85][emoji85] co myślicie... Jutro chyba idę już na bete.
Trzymam kciuki[emoji110][emoji3531]
Dziękuję Wam dziewczyny.. mój mąż drugiej kreski nie widział i już nie wiedziałam czy tak bardzo chce żeby była czy jest w rzeczywistości.. trzymam za Was wszystkie kciuki..żeby każda z Was ta kreseczke zobaczyła.. teraz rozumiem ten strach na każdym etapie o którym tutaj tyle czytałam..
Vinszka
Ahhh no krecha jak się patrzy.Dziewczyny.. dzisiaj 9 dpt zrobiłam test co myślicie... Jutro chyba idę już na bete.
I przez Ciebie też poleciałam zrobić
Trzymam mocno kciuki ❤Ahhh no krecha jak się patrzy.
I przez Ciebie też poleciałam zrobić
Vinszka
U mnie też jest cień, ale nie robiłam z porannego a tak na siłę trochę hmmm jak jest cień to teraz pytanie czy z takiej małej próbki to kropek czy jednak ovitrelleTrzymam mocno kciuki ❤
Postanowione. Jutro też lecę na betę. Już chce wiedzieć bo jajko zniosę.
eij
Widać widać lekką kreskę, leć na betę jutroDziewczyny.. dzisiaj 9 dpt zrobiłam test co myślicie... Jutro chyba idę już na bete.
To jutro razem betujemyU mnie też jest cień, ale nie robiłam z porannego a tak na siłę trochę hmmm jak jest cień to teraz pytanie czy z takiej małej próbki to kropek czy jednak ovitrelle
eij
będzie pięknie trzymam kciuki ja dziś też zrobiłam test, tak dla tradycji i jeszcze kropelki moczu nie zdążyli dojść przez całą płytkę i już się kreska pojawiłaU mnie też jest cień, ale nie robiłam z porannego a tak na siłę trochę hmmm jak jest cień to teraz pytanie czy z takiej małej próbki to kropek czy jednak ovitrelle
reklama
eij
zdążyły miało być a nie zdążyli, boszzzzze ten słownikbędzie pięknie trzymam kciuki ja dziś też zrobiłam test, tak dla tradycji i jeszcze kropelki moczu nie zdążyli dojść przez całą płytkę i już się kreska pojawiła
Podziel się: