reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny.. mój mąż drugiej kreski nie widział 😊 i już nie wiedziałam czy tak bardzo chce żeby była czy jest w rzeczywistości.. 😚trzymam za Was wszystkie kciuki..żeby każda z Was ta kreseczke zobaczyła.. teraz rozumiem ten strach na każdym etapie o którym tutaj tyle czytałam..

U mnie też jest cień, ale nie robiłam z porannego a tak na siłę trochę🙊 hmmm jak jest cień to teraz pytanie czy z takiej małej próbki to kropek czy jednak ovitrelle 😜

Postanowione. Jutro też lecę na betę. Już chce wiedzieć bo jajko zniosę.
będzie pięknie ❤️ trzymam kciuki 😉 ja dziś też zrobiłam test, tak dla tradycji 😁🤪 i jeszcze kropelki moczu nie zdążyli dojść przez całą płytkę i już się kreska pojawiła 🤭🙂

reklama
Do góry