reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ja brałam do 6 dpt ale w trakcie ciąży raczej to nie jest dobry pomysł. Stresujesz się CC czy coś się stało?Dziewczyny brała któraś z Was relanium w trzecim trymestrze ciąży?
Aduś16
Po transferze tez bralam ale chodzi mi o 3ci trymestr. Pamiętam że któraś z forum miała relanium podawane w 3cim trymestrze ale nie pamietam która...chyba nie w Polsce. Mam tabletki ale nie wiem czy brać na własną rękę...trochę się bojęJa brałam do 6 dpt ale w trakcie ciąży raczej to nie jest dobry pomysł. Stresujesz się CC czy coś się stało?
Bidulka to Cię wymęczyło [emoji17]ale wierzę i Ty wierz też że Kropus na miejscu u mamy [emoji3590]
Ja osobiście dochodzę do siebie po jelitowce. [emoji20] Boje się, że przez te wymioty i osłabienia, nie mówiąc o omdleniach mój kropek nie przetrwał [emoji24][emoji24][emoji24]
Dziękuję Ci i Wam wszystkim!Coooo Ty …
Ja zawsze jak mierzylam nie będąc w ciąży miałam 1,5 czasem 2,4 gdzie norma jest do 5 i nie dostawałam żadnego lekarstwa a jak już wspominałam tarczyca na usg czyściutka i wszystko przebadane łącznie z wizyta u endo .
W granicach 1 powinno byc utrzymywane owszem ale w ciąży
Wpisz sobie kochana normy nawet w Google i wszystko Ci wyjdzie . Albo zerknij na normy twojego laboratorium tam gdzie badania miałaś robione .
Jeśli nie jesteś w ciąży to Twój wynik jest ok .
Laseczki jeszcze trochę walczymy o poprawę nasienia męża suplami, ale hormony, posiew nasienia, mocz i posiew moczu, badania na ureaplazma i mykoplazma ilość nasienia ma właściwe, nie ma żylaków, budowa fizjologiczna wg lekarza ok, ale morfologia 100%wady główki, ruch a0 no i fragmentacja 48 może być coś nie tak z wynikiem kariotypów?
Na wyniki czekamy już 3 tygodnie i zaraz zwariuje tak się boję wyniku. Moja ginka na to wskazywała. W rodzinie męża wszyscy mają dzieci nie ma poronień ani bezdzietnych par. Co myślicie? Help!
Na wyniki czekamy już 3 tygodnie i zaraz zwariuje tak się boję wyniku. Moja ginka na to wskazywała. W rodzinie męża wszyscy mają dzieci nie ma poronień ani bezdzietnych par. Co myślicie? Help!
A morfologia ile ?
Laseczki jeszcze trochę walczymy o poprawę nasienia męża suplami, ale hormony, posiew nasienia, mocz i posiew moczu, badania na ureaplazma i mykoplazma ilość nasienia ma właściwe, nie ma żylaków, budowa fizjologiczna wg lekarza ok, ale morfologia 100%wady główki, ruch a0 no i fragmentacja 48 może być coś nie tak z wynikiem kariotypów?
annemarie
Ja biore rozkurczowo,tyle ze tabletke 5 mg dziele na 4 czesci i taka czastke biore na noc.Po transferze tez bralam ale chodzi mi o 3ci trymestr. Pamiętam że któraś z forum miała relanium podawane w 3cim trymestrze ale nie pamietam która...chyba nie w Polsce. Mam tabletki ale nie wiem czy brać na własną rękę...trochę się boję
Również się lecze na tarczycę nie 2007 roku .. moja endokrynolog mówiła że do 2 najlepiej mieć max, także różne opinie widzę wśród lekarzyMasz prawo mieć swoje zdanie. Ja napisałam tylko swoje i to co wiemTSH 2,5 nie jest złe ale też nie najlepsze do ciąży. Tak jak wspomniałam do ciąży jest idealnie 1.0.
Przy pierwszej naturalnej ciąży miałam 1.6 a teraz przy in vitro 1.8
reklama
Aduś16
Czyli lekarz Ci pozwolił? Co do dawki to bierzesz 1/4 tabletki raz dziennie na nic czy częściej?Ja biore rozkurczowo,tyle ze tabletke 5 mg dziele na 4 czesci i taka czastke biore na noc.
Podziel się: