reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja pisze jak miałam przy naturalnych staraniach zreszta przy invitro tez ( a miałam zawsze 2-2,4 i mówili ze ok) Wójek Google zreszta tez mówi ze norma nie powinna przekraczać 2,5 przy staraniach . Tez do endo chodzę i przy tsh 2 bez ciąży mówił ze wporzadku 😉 i o żadnym leczeniu czy zbijaniu nie było mowy 😉także nie trzymałabym się tej jedynki tak uporczywie 😉 chyba ze ktoś ma z tarczyca duze problemy to już w to nie wnikam 😊 i nie podwarza zdania lekarza 😉
Masz prawo mieć swoje zdanie. Ja napisałam tylko swoje i to co wiem🤗TSH 2,5 nie jest złe ale też nie najlepsze do ciąży. Tak jak wspomniałam do ciąży jest idealnie 1.0.

reklama
A z tym tsh to dajcie spokój [emoji134]ja też miałam w normie a i tak kazali brać eutyrox bo z racji tego że jeszcze nie rodziłam i w ciąży nie byłam i napisali subkliniczna niedoczynność
Ja pisze jak miałam przy naturalnych staraniach zreszta przy invitro tez ( a miałam zawsze 2-2,4 i mówili ze ok) Wójek Google zreszta tez mówi ze norma nie powinna przekraczać 2,5 przy staraniach . Tez do endo chodzę i przy tsh 2 bez ciąży mówił ze wporzadku [emoji6] i o żadnym leczeniu czy zbijaniu nie było mowy [emoji6]także nie trzymałabym się tej jedynki tak uporczywie [emoji6] chyba ze ktoś ma z tarczyca duze problemy to już w to nie wnikam [emoji4] i nie podwarza zdania lekarza [emoji6]

Hej dziewczyny! Wybaczcie proszę, że nie odzywałam się tak długo ale miałam urlop i odpoczywalam psychicznie 🤪. Oj a bylam juz na skraju psychicznego zalamania i glupawki 🤪🤪 Chcialam sie od wszystkiego odciac, przestac myslec o problemach, o in vitro, o czymkolwiek. Nie wchodziłam na forum, żeby nie przypominac sobie o tym... teraz po odpoczynku wracam silniejsza 💪💪 dziekuje Wam za kciuki za histeroskopie ale nie wiem jak to sie stalo, ze nie zauwazylam, ze jestem w kalendarzu ale zabiegu teraz nie bylo. W zwiazku z tym, ze lekarza nie bylo, mialam urlop stwierdziłam, ze cche odpoczac, nie chce sie stresować czy zdaze z wakacji na zabieg, czy nie "przywioze" z wakacji covida na zabieg.
Mam umowiona wizyte u lekarza na 16.08 a histeroskopie na 25.08. @Evela.6 wpiszesz mnie prosze?
Widzialam ilosc stron co natworzylyscie 😁 nie sądzę, ze mi sie uda wszystko przeczytać wiec gratuluje tym dziewczynom co sie udalo 🥰, trzymam kciuki za te co mialy transfer i czekaja na wynik ✊, i bardzo sciskam te ktorym tym razem sie nie udalo 😘
Witajcie z powrotem! 😁😁

Miłego wieczoru 😊
Nie mam zamiaru nic podsyłać. Nie szukam informacji w internecie tylko czerpie informacje od lekarza. Napisałam tylko to co wiem i co mówi mi lekarz od wielu lat. Norma jest normą ale w zależności od wieku jest inna dla osoby która ma 20 lat inna dla osoby która ma 30 lat a jeszcze inna dla 40 i 50 itd. Ja osobiście bardzo czuję się źle przy poziomie 3.0 i lekarz mówił mi że ta wartość jest odpowiednia dla Pań w wieku 50 plus. Natomiast kobietom w ciąży zaleca się 1.0 i jak czytam nie tylko ja tak twierdzę. Dziewczyny powyżej również o tym pisały. Również życzę miłego wieczoru 🙂

reklama
Do góry