Oj tam.. Na pewno ktoś został z TobąNie kochana, jeszcze nic nie wiadomo bo to zastrzyk się utrzymuje z piątku ale zrobiłam badanie bo lekarz kazał hehehe
reklama
eij
Fanka BB :)
Mam nadzieję że chociaż jeden się zlitowałOj tam.. Na pewno ktoś został z Tobą
No właśnie....ja nawet nie wiem na którą godzinę nasza Fredka miała wizytę odezwij się Kochana bo czekamy na wieściFredka jak tam wszystko dobrze ???
G
gość2502
Gość
U mnie dziewczyny wszystko w porządku, bobo tak wariowalo, że szok machało nóżkami, rączkami i kręcił się a to na bok a to na brzuch no coś pięknego... Bicie serca 169 i lekarz mówi, że spoczko a Crl 4,93 cm i lekarz obliczył, że to 11+5 a ja mam 10+5 dzisiaj więc coś tu chyba nie halo? Nie wiem dziwne to, że aż tak by urósł maluch
Vinszka
Fanka BB :)
Ty wysoka to i maluch będzie długi luzikU mnie dziewczyny wszystko w porządku, bobo tak wariowalo, że szok machało nóżkami, rączkami i kręcił się a to na bok a to na brzuch no coś pięknego... Bicie serca 169 i lekarz mówi, że spoczko a Crl 4,93 cm i lekarz obliczył, że to 11+5 a ja mam 10+5 dzisiaj więc coś tu chyba nie halo? Nie wiem dziwne to, że aż tak by urósł maluch
U mnie dziewczyny wszystko w porządku, bobo tak wariowalo, że szok machało nóżkami, rączkami i kręcił się a to na bok a to na brzuch no coś pięknego... Bicie serca 169 i lekarz mówi, że spoczko a Crl 4,93 cm i lekarz obliczył, że to 11+5 a ja mam 10+5 dzisiaj więc coś tu chyba nie halo? Nie wiem dziwne to, że aż tak by urósł maluch
Gratulacje kochana
reklama
G
gość2502
Gość
A niech będzie długi byle zdrowyTy wysoka to i maluch będzie długi luzik
Podziel się: