magda_lena85
Fanka BB :)
Dziewczyny samych sukcesów !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak znajdziesz to daj znać, bo też szukałam tak sobie myślę że siłacza może w poniedziałek zrobię?No właśnie też szukam odpowiedzi hehehe. W piątek wieczorem brałam pół ampułki ovitrelle, więc dziś napewno beta go wykryje, a jak w piątek ??? Wiem że muszę czekać do 9 ale zeżrą mnie te myśli hehe
dosłownie na łokoJak znajdziesz to daj znać, bo też szukałam tak sobie myślę że siłacza może w poniedziałek zrobię?
Jak wyznaczyłaś połówkę ovitrelli? Tak na łoko ?
|
---|
to może być zarówno infekcja grzybiczna jak i bakteryjna. Możliwe że wymaz pokazuje tylko infekcje grzybiczna dlatego w wyniku nic nie masz. Zapisz się jak najszybciej do ginekologa bo podejrzewam że bez antybiotyku się nie obejdzieDziewczyny, może mi coś doradzacie… złapała mnie jakaś infekcja, zrobiłam wymaz z pochwy i szyjki:
- Z badanego materiału wyhodowano Lactobacillus spp. - mikroflorę kolonizującą błonę śluzową pochwy. Grzybów drożdżopodobnych nie wyhodowano.
Mimo to cały czas odczuwam dolegliwości - ból podczas stosunku, upławy. Dlaczego z wymazu nic mi nie wychodzi?