reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jestem ciągle w ciunży 😍😍😍. Widziałam i słyszałam 😍. Właśnie wyszłam od lekarki. Jadę po leki i zaraz do domu 😊. Ale szok ❤️
No nie było innej opcji, tyle razy Ci pisałam niedowiarku 😉 Możesz na parę dni kaftan zdjąć 😜
Ja dzis tez mam wizytę, zaraz koniec 33tc i dziś lekarka ma że mną ustalić termin CC.. Kuwa stresuje się sama nie wiem czym.. Oby nic się jej nie odwidziało, już bym chciała zacząć odliczać do finału 😮

reklama
Dziewczyny, jestem ciągle w ciunży 😍😍😍. Widziałam i słyszałam 😍. Właśnie wyszłam od lekarki. Jadę po leki i zaraz do domu 😊. Ale szok ❤️
Dawaj zdjęcie swojego cudu noooo 😍 wiedziałam że będzie dobrze ... Chyba możesz już odetchnąć ... Przynajmniej na jakiś czas ( do następnego USG 🙈) tak bardzo się cieszę ❤️✊❤️✊ dbajcie o was ❤️ nudnej ciąży życzę ❤️❤️❤️❤️❤️

No nie było innej opcji, tyle razy Ci pisałam niedowiarku 😉 Możesz na parę dni kaftan zdjąć 😜
Ja dzis tez mam wizytę, zaraz koniec 33tc i dziś lekarka ma że mną ustalić termin CC.. Kuwa stresuje się sama nie wiem czym.. Oby nic się jej nie odwidziało, już bym chciała zacząć odliczać do finału 😮
Trzymamy mocno kciuki ✊✊✊✊✊ niech będzie tak jak to sobie zaplanowałas ✊✊✊✊✊

A jaką dawkę tego rekovelle? Napisz mi proszę jeszcze raz ile pobrano komórek i ile było dojrzałych.
22/35 dojrzałych ale nie wiem czy jestem dobrym wskaźnikiem bo u mnie od razu były duże dawki przy wysokim amh. Od razu planowali hiperstymulację.
A samego rekovelle nie mogę znaleźć w papierach ale jakaś mała dawka bo cały pen mi praktycznie został.

Nie stresuj się, po takich przejściach już musi być dobrze. Powodzenia, oby wszystko poszło po twojej myśli ✊✊✊

22/35 dojrzałych ale nie wiem czy jestem dobrym wskaźnikiem bo u mnie od razu były duże dawki przy wysokim amh. Od razu planowali hiperstymulację.
A samego rekovelle nie mogę znaleźć w papierach ale jakaś mała dawka bo cały pen mi praktycznie został.
No właśnie ja jestem zupełnie innym przypadkiem. Średnie amh, 3 stymulacje i za każdym razem połowa komórek niedojrzała. Nigdy nie miałam hiperki. No nic, powiem lekarce, że musi mi zmienić leki bo chyba zapomniała o czym jej tyle mówiłam ☹️

reklama
Do góry