A idź z tymi truskawkami . Tyle krzaków posadziłam a nawet dobrze nie pojadłam. I musiałam kupować na rynkuNo właśnie gdzieś się ukrywasz, więc trzeba było Cię jakoś wywołać
Co z moimi truskawkami ja się pytam?? Tak czekam, czekam i dupa blada, sezon się skończył
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
No zachcianki zachciankami ale przecież ona tira tych truskawek miałaSama zjadła trzeba jej wybaczyć , w ciąży może mieć zachcianki.
Ostatnia edycja:
mala_Mi 80
Ale czemu? Placek zeżarł wszystkieA idź z tymi truskawkami . Tyle krzaków posadziłam a nawet dobrze nie pojadłam. I musiałam kupować na rynku
motylek24
Tasak pewnie jak moje maliny, wszystkie szlag trafił.No zachcianki zachciankami ale przecież ona przecież tira tych truskawek miała
Martaem1983
Nowe wiadomości z frontu. Dostałam artrotec bo chcą spróbować farmakologicznie pozbyć się tego czegos w kształcie kulki ze względu na moja szyjkę. Jak do 12 nic się nie zacznie dziać to normalnie mogę jeść i pic i na wieczór dostanę kolejna porcje artrotecu i potem jeszcze jedna rano i wtedy zabieg jeśli nic się nie ruszy
motylek24
Bardzo dobra decyzja. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.Nowe wiadomości z frontu. Dostałam artrotec bo chcą spróbować farmakologicznie pozbyć się tego czegos w kształcie kulki ze względu na moja szyjkę. Jak do 12 nic się nie zacznie dziać to normalnie mogę jeść i pic i na wieczór dostanę kolejna porcje artrotecu i potem jeszcze jedna rano i wtedy zabieg jeśli nic się nie ruszy
Coś ty, dzieliliśmy wszystko po równoAle czemu? Placek zeżarł wszystkie
Po prostu trzeba młode krzaki i nie było zbyt dużo owoców . Na przyszły rok już mamy plan dosadzać
mala_Mi 80
To trzymam mocno kciuki, żeby poszło po lekach.Nowe wiadomości z frontu. Dostałam artrotec bo chcą spróbować farmakologicznie pozbyć się tego czegos w kształcie kulki ze względu na moja szyjkę. Jak do 12 nic się nie zacznie dziać to normalnie mogę jeść i pic i na wieczór dostanę kolejna porcje artrotecu i potem jeszcze jedna rano i wtedy zabieg jeśli nic się nie ruszy
mala_Mi 80
No dobra, to na przyszły rok wbijam się wam na chatęCoś ty, dzieliliśmy wszystko po równo
Po prostu trzeba młode krzaki i nie było zbyt dużo owoców . Na przyszły rok już mamy plan dosadzać
reklama
Martaem1983
Trzymaj kochana !!!To trzymam mocno kciuki, żeby poszło po lekach.
Podziel się: