reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
Cudownie 😍 gratulacje! Mega się cieszę!
Od jutra znowu zaczniesz się martwić , aż do następnego USG 😅

Cześć dziewczyny :)
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem ;)
Dajcie znać jak to u Was było bo jestem ciekawa;)
Ja jestem 5dpt i sikam w piątek zgodnie z zaleceniem. Nie chcę szybciej, bo to dodatkowy niepotrzebny stres.

Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
😀😀😀❤️❤️❤️🎉🎉🎉 Cieszę się ogromnie! Warto walczyć i być zawzięta Fredka 😘😘 Spokojnej i szczęśliwej ciąży

reklama
Jak to tak męża straszyć hmm???

Zacznij się cieszyć!!! Cóż za cudowna nowina i dlaczego my reszta cioć nie może popatrzeć na to cudo z USG? ,😭
A, bo tam nic nie widać 😅

Załączniki

• 16254890584794887865519391670165.jpg
    16254890584794887865519391670165.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 161
Do góry