Kochana nie rób bety, tak jak podpowiadają dziewczyny, lepiej zainwestuj te pieniądze w wizytę u ginekologa. Idź do jakiegoś dobrego w okolicy z dobrym sprzętem i myślę, że wyjaśni się, poszłabym tak 35 dpt. A który dzisiaj masz dzień?Dziękuję Ci za te słowa Tak wiem. Ja zaczynam być w rozsypce, ale staram się trzymać. Myślę sobie, ze moze moje dziecko jest leniwe, moze przez odstawienie lekow zwolnilo rozwoj, ale przyspieszy. Modle sie codziennie nowenna pomejanska
Dr sam widzac moja bete powiedzial, ze strasznie zwolnila, a ktoras z Was tu na forum w podobnym czasie po transferze do mnie miala juz serduszko i bete pow. 40 tys, wiec takie cos zalamuje. Postaram sie byc jeszcze pelna nadziei i dobrej mysli, staram sie go zatrzymac.
reklama
Dziewczyny ja już w domku z kropiem jestem. Ogólnie dziś jakoś wszystko sprawnie poszło, mało osób było. Do transferu tylko ja i 1 Pani do punkcji, zawsze są kolejki, a dziś spokój. Teraz tylko wytrzymać do bety, choć nadzieii jakoś dużych nie mam. Niestety, ale w głowie siedzi myśl 3 transfery się nie udały więc czemu teraz ma być inaczej...
No to życzę dużoo spokoju i wiaryDziewczyny ja już w domku z kropiem jestem. Ogólnie dziś jakoś wszystko sprawnie poszło, mało osób było. Do transferu tylko ja i 1 Pani do punkcji, zawsze są kolejki, a dziś spokój. Teraz tylko wytrzymać do bety, choć nadzieii jakoś dużych nie mam. Niestety, ale w głowie siedzi myśl 3 transfery się nie udały więc czemu teraz ma być inaczej...
Kashyw83
Fanka BB :)
Idę 07.07 w środę, ale tu u siebie. Czas i koszty dojazdu do warszawy znowu po tygodniu plus wizyta tam za 430 zl mnie przerasta. Tutaj bede miala usg u mojego lekarza w Medicover w ramach mojego abonamentu. Szkoda jechac kawal drogi, zeby potem wracac np placzac cala drogeKochana wiem.co przechodzisz dwa razy tak miałam. Nie wydawaj pieniędzy na betę. Nic ona ci nie powie. Tylko usg. Kiedy teraz dokładnie idziesz ?
Będzie zobaczysz [emoji8]przygotuj wytłaczanki [emoji8][emoji3590]
Po konsultacji ustalony ovitrelle... punkcja w poniedziałek [emoji4] oby duzo jajek było w srodku [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Kashyw83
Dzisiaj mam 31 dpt. Bete hcg mam na skierowaniu od mojej endokrynolog wiec nie bede za nia placic. Moze dopiero w poniedzialek sprawdze w takim razie. Nie wiem. Ogolnie wszystko to mnie dobija, zastanawiam sie czy to moja wina bo bylam w pracy, na zakupach, z psem i potem pieklam ciasto i obiad robilam a w nocy po tym dniu dostalam krwawienia i sie posypalo. Ale i tak nigdy tak dlugo nie siedzialam na l4 i az tak ostrozna nie bylam. Straszne to wszystko ze kobieta tyle musi znosic a jeszcze nie raz jest do dupyKochana nie rób bety, tak jak podpowiadają dziewczyny, lepiej zainwestuj te pieniądze w wizytę u ginekologa. Idź do jakiegoś dobrego w okolicy z dobrym sprzętem i myślę, że wyjaśni się, poszłabym tak 35 dpt. A który dzisiaj masz dzień?
Masz rację. Popieram, a może jednak będziesz płakać ale ze szczęścia. Tego ci życzę!Idę 07.07 w środę, ale tu u siebie. Czas i koszty dojazdu do warszawy znowu po tygodniu plus wizyta tam za 430 zl mnie przerasta. Tutaj bede miala usg u mojego lekarza w Medicover w ramach mojego abonamentu. Szkoda jechac kawal drogi, zeby potem wracac np placzac cala droge
Ananasowa93
Kochana to ja jestem jakimś ewenementem bo u mnie przy becie 700 był pęcherzyk ciążowy ale bez zarodka wiadomo i to był 16 dpt a w 26 dpt moja beta była tylko 10 tys i już byłam pewna ze po wszystkim a na usg zarodek z sercem Jedna będzie miała bete 40 tys a inna 15 tys w tym samym dniu. Jak weszłam do gabinetu pani dr i powiedziałam ze malutka beta to odrazu mi powiedziała ze z niższych bet były piękne zdrowe ciążeDziękuję Ci za te słowa Tak wiem. Ja zaczynam być w rozsypce, ale staram się trzymać. Myślę sobie, ze moze moje dziecko jest leniwe, moze przez odstawienie lekow zwolnilo rozwoj, ale przyspieszy. Modle sie codziennie nowenna pomejanska
Dr sam widzac moja bete powiedzial, ze strasznie zwolnila, a ktoras z Was tu na forum w podobnym czasie po transferze do mnie miala juz serduszko i bete pow. 40 tys, wiec takie cos zalamuje. Postaram sie byc jeszcze pelna nadziei i dobrej mysli, staram sie go zatrzymac.
reklama
miętowa25
podobno 1 wytłaczankę na 12 pecherzykow albo dwie po 6 muszę ze sobą wziacBędzie zobaczysz [emoji8]przygotuj wytłaczanki [emoji8][emoji3590]
Podziel się: