reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie mama wyjechała ....oj działo się, mamy kompletnie inne spojrzenie na to co kobieta w domu "powinna". Przyznam , umęczona jestem wizytą. Jeszcze z dzieciństwa pamiętam jak wieczorem polecała łóżko robić starszemu bratu 😂 Teraz za głowę się złapała jak otworzyła szafę mojego syna, oczywiście wszystko ułożyła w kosteczkę i skarpeteczki parowała😎 tłumaczyłam , syn musi nauczyć się dabac o siebie sam, choć wiedziałam jaka to nierówna walka, mama i tak zrobiła po swojemu. Reszty nie będę opisywała. Cale szczęście już jesteśmy sami, wszystko wraca na dawne tory😁 Nienawidzę tego podziału na kobiece i męskie obowiązki.
To jeszcze nic:-) ale nie zazdroszczę. Jak Cię krytykuje ktoś bliski i robi to jasno prosto w twarz to chciaz wiesz o co chodzi. Jak mój syn miał roczek, usłyszałam taki tekst od bratowej „ ja to się zastanawiam jak Ty sobie poradzisz, bo nie widziałam Cię jako matki” O zesz kuwa i ja tego nie widziałam tej zawiści wiesz..?! A tekst to taki, ze nie wiedziałam jak to rozgryźć :-) a potem obczailam ze to takie goooowno zawinięte w złoto. A kobietka to pełny toksik.

reklama
Do góry