reklama
Po pracy odczytam, bo to za duży stres dla mnieFredzia a Ty o której wyniki??
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Każesz nam tyle czekaćPo pracy odczytam, bo to za duży stres dla mnie
Orchidea33
A do której pracujesz?Po pracy odczytam, bo to za duży stres dla mnie
Idealny nick do sytuacji [emoji23]Każesz nam tyle czekać [emoji85][emoji85]
Co druga z nas powinna mieć psychopatka w nazwie [emoji23]
Też czekam na wysokie bety dziewczynki [emoji110][emoji110][emoji110]
Orchidea33
Psychopatka i stalkerkaIdealny nick do sytuacji [emoji23]
motylek24
Właśnie mama wyjechała ....oj działo się, mamy kompletnie inne spojrzenie na to co kobieta w domu "powinna". Przyznam , umęczona jestem wizytą. Jeszcze z dzieciństwa pamiętam jak wieczorem polecała łóżko robić starszemu bratu Teraz za głowę się złapała jak otworzyła szafę mojego syna, oczywiście wszystko ułożyła w kosteczkę i skarpeteczki parowała tłumaczyłam , syn musi nauczyć się dabac o siebie sam, choć wiedziałam jaka to nierówna walka, mama i tak zrobiła po swojemu. Reszty nie będę opisywała. Cale szczęście już jesteśmy sami, wszystko wraca na dawne tory Nienawidzę tego podziału na kobiece i męskie obowiązki.U mnie teściowie nie żyją, ale raczej nie byłoby takiej informacji zwrotnej .. chociaż kto wie. Ojciec tez nie żyje tylko mama została i tak patrzę, ze tez nie ma takiej gadki w moim kierunku. Tylko co z tego jak niby nie trzeba a przez całe dzieciństwo widzisz jak to kobiety wypruwają sobie flaki by w domu było zrobione. Dlatego jak mój mąż mi zaczął gadki na początku robić, ze w domu siedzę a on tyle robi… to obiad mógłby być. To był pierwszy i ostatni raz na wiele lat ja myśle. Szybko go przestawiłam jak to u nas w domu wyglada a ja jestem na zwolnieniu bo zarabiam pieniądze i jak będę miała chęć i wenę twórczą to mu zrobię obiad. A żeby nie było, rozumiem, ze miał trudny dzień, ale wystarczyło do lodówki zajrzeć bo „gotowiec” był w lodowce. To się teraz nauczył, ze dzwoni żeby mu obiad przygryzać bo głodny jest i mówi magiczne słowo - poproszę, da się..?! No powiem Ci ze się nie spodziewałam takiego czegos po moim mężu. Ale oni tak chowani przez matki swoje są a potem wychodzi… dlatego mój syn z ojcem gotuje a nie tylko majsterkuje.
A tak dla jaj dla złamania kolejnego stereotypu. W domu jak się psuje to biegam za mężem, żeby zrobił ( bo tak było w domach) i kiedyś mój mąż na mocnym wkurw….ie. „Co Ty sobie myslisz, ze jak ma ch…ja to ja wszystko w tym domu potrafię zrobić, to jest seksistowskie” Na to ja: „ze ja tego nie umiem” i mój mąż do mnie „ ja tez będę to robił pierwszy raz i co..?!” Typowy model polskiej rodziny :-) on niby na wszystkim się zna a ona ogarnia dom. I jak jesc się chce idziemy do tej osoby co ma cycki a jak się zepsuło to do tej co ma siusiska hehehe
PsychoPatka91
Dziękuję dziękuję ha ha haIdealny nick do sytuacji [emoji23]
PsychoPatka91
Ha ha ha ale mam PsychoPatka, Psycho to wiadomo o co chodzi, a Patka od imienia Patrycja kurde, jak by tak spojrzeć to każda z nas jest stalkerka ale w bardzo pozytywny sposóbPsychopatka i stalkerka
reklama
Ewunka
W moim stanie to chyba nie byłoby rozwiązanie....Niekoniecznie. Mi gin powiedziala, ze tabletek sie juz raczej nie podaje. Po 9 miesiącach karmienia, oklady, ciasny stanik i po tygodniu bylo po laktacji.
Podziel się: