reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czekam na maple…. Dzis miala byc!
A kiedy u Ciebie przy pomyslnych wiatrach wypadnie transfer?
Czyzbysmy trzeci raz mialy razem transferowac???
Przy pomyślnych to lipiec, a przy bardziej realnych to pewnie sierpień. [emoji6]
Jakby nie patrzeć masz cykl może dwa do przodu. Będziesz czekać na mnie z rosnącym brzuszkiem. [emoji16] Ja wygodna będę i zaczekam na Twoje fluidy ciążowe [emoji123][emoji123]

reklama
No właśnie, więc jak coś niepokoi to trzeba lecieć na szpitala. Ale jak widać natura wie co robi i po coś te skurcze wymyśliła i używa.... A tak wszystko ok z Małą? oddycha sama? To już i tak ładny tydzień :)
Tak oddycha sama jje z butli .
Spadki cukru jej wyszły ( jak siostrze)
I tak sobie leży.

Dojrzewanie komórek jajowych w inkubatorze In vitro maturation czasem się to robi tez w zwykłych procedurach. Bo IVM to celowe pobranie niedojrzałych komórek gdy jest ich np duxo, albo jest problem z dojrzewaniem. Czasem kliniki robią IVM rescue wtedy dodatkowo stymulują dojrzewanie komórek które podczas stymulacji nie dojrzały. I zapładniają je dzien później. A dojrzałe tego samego dnia.

Doszliśmy do wniosku ze spróbujemy ostatni raz ( została nam jeszcze jedna refundacja). Tylko ze teraz to ma wyglądać tak:
- wyprodukować zarodki i je przebadać
- założyć szew
- zrobić transfer
Tylko taka kolejność wchodzi w grę.
Zaraz wychodzę ze szpitala i powiem Wam dziewczyny, ze boje się spotkania z mężem. Nie wiem w jakim on jest stanie itp. Boje się ze oboje będziemy płakać itp.
Próbujcie!!! Ale dajcie sobie chwilę czasu na przepłakanie tego😥❤️❤️❤️

reklama
Do góry