reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Pamietasz moze jak pisalam, ze zycze Ci zeby Cie zycie zaskoczylo? Chyba wlasnie zaczyna sie spelniac.[emoji4][emoji4][emoji4]Jadę na transfer [emoji3590]. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają [emoji3590]
Kciukasy!! [emoji110][emoji110] Zabieraj dzieci do domu![emoji110][emoji4]
Ewunka
7.40 skończył się magiczny eliksir atosibanu ( nie wiem czemu mi dali ta buteleczke jak zaczęłam w piątek 17 .00)Jak tam akcja.....chyba cisza na planie.
No nic nie protestowałam .
Ciśnienie 89/59
Łep mnie boli
Czekam......
Jadę na transfer . Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
Świetnie kochana
Tym razem już wszystko będzie super, wiem to!!!
motylek24
Dzięki że napisalas, my tutaj jak gapy czekamy.Jadę na transfer . Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
@Gonia0605 jak sytuacja na froncie.
Zabieraj blizniaki do do domuJadę na transfer . Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
Ewunka
Sprawdzam w 3 dniu podawania i jak mało to dokładają by na transfer było ponad 10 - lubia 15 .O jeny tak dużo, chyba zostanę przy 800 plus duphaston. Jak będzie mało to dołożę prolutex.
Zaczynałem od utrogestan 800 mg
1 crinone
3x1 dupe .
W 3 dniu branie nie pamiętam ile miałam Ale za mało dołożyli 400 mg utrogestan .
Do transferu miałam 15 .
Potem badałam w 6dpt nie pamiętam wartości i w 8 dpt spadł i dołożyli 1 crinone .
Od 8 tc zaczęłam odstawić zaczynając od dupka
Ewunka
Tak miałam rozpiske godzinowa i tak bralam kiedys zdjecie tu wstawiałam.Serio?!
Ewunka
Chyba miałaś 800 mg bo to standard.No jak duzo? Ty bierzesz wiecej. Ja mialam 600 na dobe bez badania poziomu proga.
No i masz szczęście że na standardowej dawce masz poziom ok .
reklama
Ewunka
Zabieraj bliźniakiJadę na transfer . Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
Podziel się: