No już trochę przeginają. Ciekawe ile ja bede czekać na wynik.Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Coooo to jakieś cyrki... Oni sobie jaja jakieś robią... Miało być do 2 tygodni jeśli dobrze pamiętam... Nie można jakoś tego przyspieszyć? Może im się zapodziały ( wiem że mało prawdopodobne)Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...
Martaem1983
Ja już po wizycie bąble maja po 5.35 i 5,25badanie było już przez brzuch tak się wierciły ze ledwo można było je zmierzyć przed prenatalnymi mam nie jeść nic słodkiego bo nie da się ich zbadać dzisiaj zjadłam tylko prince polo i kurde takie harce
Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.Wiem ze u ktorejs z dziewczy lekarz kazal odstaeic leku bo nie widzial serduszka a ona poszlo do innego i serduszko bilo
Próbuję nie wyć w robocie ;(.
Ewunka
Ta klinika jest strasznie irytująca......Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...
Marzycielka7
@Caro♤♤♤♤ przykro mi przytulam przetraw na spokojnie i walcz
@Brakujemiwiary mocne
@Waleczna36 niech Zosia rośnie zdrowo
@Martaem1983 mega się cieszę i niech dalej łobuzują w Twoim brzuszku
Pozostałe walczące dziewczynki kciuki za same pozytywne wiadomości u każdej
@Brakujemiwiary mocne
@Waleczna36 niech Zosia rośnie zdrowo
@Martaem1983 mega się cieszę i niech dalej łobuzują w Twoim brzuszku
Pozostałe walczące dziewczynki kciuki za same pozytywne wiadomości u każdej
Aduś16
A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno byc Kurcze moze naprawdę warto abyś jeszcze coś z tej immunologii zbadala.. nie wierze ze to wina wadliwych zarodków...Już powinno być. Dziewczyny tu mają od 26 dpt.
A u mnie 33 dpt ;(.
nieagatka
Wg mamyginekolog jesli zarodek ma 6mm to powinno byc tetno, jesli jest mniejszy to tetno moze sie jeszcze pojawic.Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.
Próbuję nie wyć w robocie ;(.
[emoji110]
Aduś16
Mam już usg połówkowe za sobą i szczepionkę.. Mały zdrów jak ryba wg usg, krwiak sie zmniejsza tempem żółwia ma 41 x 14 i wg radiologa z obrazu usg krwiak sie organizuje.. ale to i tak dla mnie jakiś progress wreszcie.. Leżę dalej bo widać że to pomaga.. Szew szyjkę trzyma nadal 36mm wiec oby dotrwać do bezpiecznego etapu!
reklama
Czekam na telefon , pewnie każą poczekać jeszcze parę dni.A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno byc Kurcze moze naprawdę warto abyś jeszcze coś z tej immunologii zbadala.. nie wierze ze to wina wadliwych zarodków...
Umówienie wizyty do Paśnika to jest naprawdę cud.
Dużo już sama badań zrobiłam. Brakowało by mi tylko cytokin. Niewiem ile po poronieniu trzeba czekać by zrobić.
Podziel się: