Ja będę podchodzić w tym cyklu na naturalnym, 22 kwietnia mam pierwszy monitoring ( 10 dzień cyklu) i zobaczymy jak tam z owulacja. Moj lekarz preferuje naturalne cykle wiec zobaczymy jak to będzie. Myślicie, ze sztuczny cykl jest lepszy czy naturalny? Ja już sama nie wiem :-/Dziękuję
A jak sytuacja u ciebie?
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Nic mi nie zapisał oprócz estrogenu, proga i modlitwyZapomnij dzisiaj o tym dupku i skup się na sobie i kropku... Nie zapisał Ci relanium...? W mojej klinice dają, fantastyczna sprawa w dzień transferu
Jestem spokojna ale wzięłam sobie takie ziołowe na wyciszenie
Evela.6
hej, ja tez jestem ciekawa, ktory lepszy. chce podejsc na naturalnym w czerwcu, czytalam jakies statystki ze niby podobna jest skutecznosc jak na sztucznymJa będę podchodzić w tym cyklu na naturalnym, 22 kwietnia mam pierwszy monitoring ( 10 dzień cyklu) i zobaczymy jak tam z owulacja. Moj lekarz preferuje naturalne cykle wiec zobaczymy jak to będzie. Myślicie, ze sztuczny cykl jest lepszy czy naturalny? Ja już sama nie wiem :-/
mala_Mi 80
Ponoć naturalny lepszy a sztuczny łatwiejszyJa będę podchodzić w tym cyklu na naturalnym, 22 kwietnia mam pierwszy monitoring ( 10 dzień cyklu) i zobaczymy jak tam z owulacja. Moj lekarz preferuje naturalne cykle wiec zobaczymy jak to będzie. Myślicie, ze sztuczny cykl jest lepszy czy naturalny? Ja już sama nie wiem :-/
Koniecznie dawaj znać co i jak.
Będę trzymać
Ale cudownie. Trzymam mocno kciuki żeby został z Tobą na długo długoTak, już niedługo zabieram mojego jedynego bałwanka
Ja tez myślałam, ze w maju zabiorę swojego jedynaka... ale chyba jednak to sie przeciągnie w czasie
Ja teraz podchodzilam też na naturalnym. Jutro sprawdzam co z tego wyszłoJa będę podchodzić w tym cyklu na naturalnym, 22 kwietnia mam pierwszy monitoring ( 10 dzień cyklu) i zobaczymy jak tam z owulacja. Moj lekarz preferuje naturalne cykle wiec zobaczymy jak to będzie. Myślicie, ze sztuczny cykl jest lepszy czy naturalny? Ja już sama nie wiem :-/
kochanka328
Super mamuśkamam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
reklama
Gonia0605
I bardzo dobrze, że wzięłaś... Wyłącz się i go nie słuchaj...Nic mi nie zapisał oprócz estrogenu, proga i modlitwy
Jestem spokojna ale wzięłam sobie takie ziołowe na wyciszenie
Podziel się: