GratulacjeKochani beta wynosi 28.22mIU/ml
reklama
Super zakończenie miesiąca @Madlene83 @Fionka500 gratulację!
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Gratulacje piękna beta [emoji16]Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Dziś 11 dpt. Podane dwie morule z czwartej doby.
Trzymam kciuki za przyrost
Martaem1983
Dziewczyny ja już po wizyciebliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką wszystko jest okkolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
I ja mam banana na buzi za Ciebie, Kochana a jaką metodę zapłodnienia mieliście?teraz będzie wszystko dobrze, życzę Ci tego bardzo mocnoDziewczyny głęboko wierzę, że to te wszystkie kciuki na pokładzie zdziałały cuda .
Cudowne jest to forum !!
Jeszcze tak z optymizmem nie podchodzę bo u nas nasienie tragedia a jestem po niedawnym poronieniu puste jajo płodowe.
Oczywiście banan na ustach jest
Przecież po to walczymy !!
mala_Mi 80
CudownieDziewczyny ja już po wizyciebliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką wszystko jest okkolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
Ahh jaki dzisiaj piękny dzień pełen samych dobrych wieści ☺
Ja bym trochę zwiększyła. Chyba że bierzesz jakieś leki które nie są widoczne w wynikach krwi np dusphason??Dziś szczęśliwy dzień, mam już wynik 3 bety, 15dpt i 2002, no to przywaliła teraz żadnej już bety nie robię!!! Czekam cierpliwie na serduszkowe, czyli na 16 kwietnia, czyli dzień przed moimi urodzinami przyszedł mi również wynik progesteronu i tylko 17, mało choć w normie bo od 11 do 44. Myślicie ze powinnam zwiększyć dawkę?
Teraz tak mają. Wyniki i usg rano a potem tel od prowadzącego, ale jak będziesz naciskać to umówią ci bezpośrednio tylko trzeba wtedy 2 razy jeździćDziewczyny jestem po wizycie kwalifikacyjnej za 200 xd która polega na tym, że mam w 2 dniu cyklu zrobione USG przez położną A teraz czekam na telefon od doktora z kliniki... trochę to dziwne... Invicta Bydgoszcz
reklama
SuperKochani beta wynosi 28.22mIU/ml
Podziel się: