matyldaewa
Fanka BB :)
My właśnie już też po badaniach, czekamy na wyniki, i za tydzień we wtorek 6 kwietnia mam wizytę, żeby już omówić wyniki badań i ustalić, co i jak z całą procedurą Klinika i lekarz, mam nadzieję, że już w końcu dobrze trafiony, z polecenia i również dobre wrażenie po pierwszym spotkaniu, więc mam nadzieję, że będzie dobrze tak dalej U Was jaka jest sytuacja? Skąd decyzja o in vitro? U nas po 2 nieudanych IUI powiedział nowy lekarz na konsultacji, że IUI można robić, ale jak dla niego bez żadnego efektu będzie i od razu in vitro ze względu na niskie AMH ok. 1 oraz zaniżone parametry nasienia.Hej jestem w podobnej sytuacji tzn my już wszystkie badania mamy porobione i czekamy na piątkowa decyzje i już konkrety co do stymulacji i całej reszty . Poszukajcie odpowiadającej wam kliniki i lekarza (my dużo czytaliśmy , opiniami tez się sugerowaliśmy) . Zależy gdzie u was problem leży . Ale na spokojnie idźcie na 1 wizytę porozmawiajcie . Lekarz wam wszystko przedstawi . Pytajcie dużo jak macie wątpliwości jakieś - oni biorą gruba kasę za to żeby Wam pomóc . Każda z nas tutaj ma inny przypadek ale to samo marzenie .