mala_Mi 80
Fanka BB :)
Byłby dramatZdecydowanie. Zwlaszcza ze 3 stymulacje sa z refundowanymi lekami. Dodatkowo moze to byc ta najlepsza stymulacja i super jajeczka i nagle okazuje sie, ze nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłby dramatZdecydowanie. Zwlaszcza ze 3 stymulacje sa z refundowanymi lekami. Dodatkowo moze to byc ta najlepsza stymulacja i super jajeczka i nagle okazuje sie, ze nic z tego
Bardzo mi przykro ze tak ciezko maz to przeszedłU mnie niestety się to nie sprawdza ostatnio w bardzo szybkim tempie moja rodzina się wykrusza w dużej mierze jest to przez brak dostępu lekarzy... Nawet przykład z moim mężem... Chorował 3 tygodnie, bez badania stwierdzili pierw że ma anginę, później miał covid (2 razy miał testy robione w przeciągu 4 dni) później zapalenie oskrzeli... A końcu okazało się że miał początek zapalenia płuc... Eh...
Tylko 3 stymulację sa refundowane ?Zdecydowanie. Zwlaszcza ze 3 stymulacje sa z refundowanymi lekami. Dodatkowo moze to byc ta najlepsza stymulacja i super jajeczka i nagle okazuje sie, ze nic z tego
Tak. Niestety;(.Tylko 3 stymulację sa refundowane ?
Niestety tak nastepne juz 100% platneTylko 3 stymulację sa refundowane ?
Ooo ShitTak. Niestety;(.
Potem wszystkie leki 100 % płatne
Kiepsko a ja po pierwszej stymulacji tylko z jednym mrozakiemNiestety tak nastepne juz 100% platne
Bedzie dobrze ja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki i wielka nadzieje, ze sie udaKiepsko a ja po pierwszej stymulacji tylko z jednym mrozakiem
Sztucznym lekarz powiedział że tak jak do transferu przygotowanieJa robiłam jakoś w październiku.
Zapłaciłam 1200 za jedno pobranie.
Razem 2400 + koszt jednej wizyty i leki.
Pytanie tylko na jakim cyklu będziesz podchodzić?? Naturalny czy sztuczny ???? Bo wtedy lepiej pod ten cykl zrobić badanie
Kochana bardzo bym chciała. Jednak synek nie chce jeszcze.Kochana, zwalniaj już ten brzusio bo pewnie dlatego moja Majeczka nie chce sie jeszcze wykluć bo wie że Ty pierwsza w kolejce przede mną
Trzymam kciuki jak juz sie zacznie obyś miała łatwiutki poród