@bazylia128 gratulacje dla Was dużo zdrówka dla Natalki
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
Gratulacje!Kochana dzisiaj o 12:45 urodziła się moja Natalka- moja bezgraniczna natychmiastowa miłość. Jest zdrowiutka i podobno najgłośniejszy na całym.oddziale. Poród koszmarny 10 godzin w skurczach i finalnie cesarka podczas której ratowali nam życie bo dostałam jednak krwotoku. Kilkacrazt idlatywalam ale jak ja już wyjeli to adrenalina zrobiła swoje. Do tej pory nie mogę uwierzyć i pierwszy raz słyszałam jak Łukasz płacze. Zdjęcia oczywiście nie potrafi wstawić więc jak będę mogła to nadrobimy i pokażemy się kochanym ciociom. Natalka waży 3020 dokładnie tyle samo co ja kiedy się urodziłam. Więc waga inna niż A usg. Leżę cały czas na sali pooperacyjne i nic jeszcze nie Czuje. Wiem że wam wszystkim się uda DZIEKUJE JESTESCIE WSPANIALE
Orchidea33
Tez lecze sie u tego lekarza . Powodzenia!Cześć dziewczyny, po nieco ponad rocznych niepowodzeniach (połowa spontaniczna ostatnie 6cykli na Aromku) straciłam zupełnie nadzieje na naturalne poczęcie.
Na połowe kwietnia zapisałam się do drMercika do gyncentrum.
Przed wizyta umówiliśmy się na bad. AMH i nasienia.
Wszystko raczej w kierunki ivf-imsi, bo już mi szkoda czasu na testowanie drożności i inseminacje (niedawno stuknęło mi 38).
Nigdy nie byłam w ciąży, nawet biochemicznej.
Każda Wasza rada w cenie
Orchidea33
@bazylia128 gratulacje!!! Duzo zdrowka dla Ciebie i Natalki ❤❤❤
kochanka328
gratulacje dla rodziców niech się zdrowo chowaKochana dzisiaj o 12:45 urodziła się moja Natalka- moja bezgraniczna natychmiastowa miłość. Jest zdrowiutka i podobno najgłośniejszy na całym.oddziale. Poród koszmarny 10 godzin w skurczach i finalnie cesarka podczas której ratowali nam życie bo dostałam jednak krwotoku. Kilkacrazt idlatywalam ale jak ja już wyjeli to adrenalina zrobiła swoje. Do tej pory nie mogę uwierzyć i pierwszy raz słyszałam jak Łukasz płacze. Zdjęcia oczywiście nie potrafi wstawić więc jak będę mogła to nadrobimy i pokażemy się kochanym ciociom. Natalka waży 3020 dokładnie tyle samo co ja kiedy się urodziłam. Więc waga inna niż A usg. Leżę cały czas na sali pooperacyjne i nic jeszcze nie Czuje. Wiem że wam wszystkim się uda DZIEKUJE JESTESCIE WSPANIALE
motylek24
W szpitalu otrzymywałam lacidofil.Dziewczyny jakie probiotyki konkretnie w ciąży stosowałyscie? Polski gin przepisał mi antybiotyk który od 2 dni biorę ale nie zapytałam o probiotyk, zapomniałam.. Ale je można bez recepty kupić tylko jakie najlepiej w ciąży??
nieagatka
Mi gin mowila, ze mozna przyjmować kazdy probiotyk w ciazy.Dziewczyny jakie probiotyki konkretnie w ciąży stosowałyscie? Polski gin przepisał mi antybiotyk który od 2 dni biorę ale nie zapytałam o probiotyk, zapomniałam.. Ale je można bez recepty kupić tylko jakie najlepiej w ciąży??
Popłakałam się ze wzruszenia.Kochana dzisiaj o 12:45 urodziła się moja Natalka- moja bezgraniczna natychmiastowa miłość. Jest zdrowiutka i podobno najgłośniejszy na całym.oddziale. Poród koszmarny 10 godzin w skurczach i finalnie cesarka podczas której ratowali nam życie bo dostałam jednak krwotoku. Kilkacrazt idlatywalam ale jak ja już wyjeli to adrenalina zrobiła swoje. Do tej pory nie mogę uwierzyć i pierwszy raz słyszałam jak Łukasz płacze. Zdjęcia oczywiście nie potrafi wstawić więc jak będę mogła to nadrobimy i pokażemy się kochanym ciociom. Natalka waży 3020 dokładnie tyle samo co ja kiedy się urodziłam. Więc waga inna niż A usg. Leżę cały czas na sali pooperacyjne i nic jeszcze nie Czuje. Wiem że wam wszystkim się uda DZIEKUJE JESTESCIE WSPANIALE
Na to czekałam
Teraz czekam na zdjęcie Natalki .
Wracajcie szybko do domku ;*
reklama
Podziel się: