reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie o tym pisze....przelicz sobie wszystko. Ja też ostatni raz w klinice byłam po transferze, potem bez problemu ogarniałam u siebie w mieście. U mnie po transferze jest kontakt telefoniczny z lekarzem z kliniki i to bezpłatnie.
A gdzie sie leczycie? Kurde ta Invicta jest taka droga że szok. Jak dostanę hiperki to przepada w pakiecie wszystko i trzeba płacić jeszcze raz :/ za transfer i te AH i EmbryoGlue

reklama
Ja zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śniegu 😜
Ale mi zaimponowaliście 👌🏻😎
Ja jak biegałam to po pracy, rano jestem trupem 😑 właśnie od godziny probuje wstać ..

A gdzie sie leczycie? Kurde ta Invicta jest taka droga że szok. Jak dostanę hiperki to przepada w pakiecie wszystko i trzeba płacić jeszcze raz :/ za transfer i te AH i EmbryoGlue
Ja jeździłam do Białegostoku, kapkę daleko sobie wybrałam klinikę jedyne 450 km. Więc też koszty podróży ale akurat nie miałam z tym większego problemu. Myślę że i tak się opłacało, choć akurat kompletnie o tym nie myślałam. Wybrałam sobie lekarza, klinikę.
Jeśli nie wiesz co tym transferem to może weź tylko podstawowe procedury.....nie wiem , przelicz. Jeśli różnica wynosi kilka stówek to olej i weź ten pakiet, trudno nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować

Ja zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śniegu 😜
Gonia. gratuluję motywacji 8-) - imponujesz mi :) po bieganiu to Ci powinna szybko waga spasc bo wodę wytrzesiesz. :)
A ja mam chudy ryj zawsze a tylko dupa rośnie 🥴
Fredka. Przyślij fote, bo nie wierzę 😁

Ja jeździłam do Białegostoku, kapkę daleko sobie wybrałam klinikę jedyne 450 km. Więc też koszty podróży ale akurat nie miałam z tym większego problemu. Myślę że i tak się opłacało, choć akurat kompletnie o tym nie myślałam. Wybrałam sobie lekarza, klinikę.
Jeśli nie wiesz co tym transferem to może weź tylko podstawowe procedury.....nie wiem , przelicz. Jeśli różnica wynosi kilka stówek to olej i weź ten pakiet, trudno nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować
Popieram w 100 % 😊

reklama
Do góry