reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie znów lipa 😪😪 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został 🙏🙏🙏🙏🙏 eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało 😪😪😪😪
To jest lipa?😱 Chyba mam zaburzone postrzeganie słowa lipa... Ja nie mam żadnych swoich komórek, dawczyni miałam 3 komórki z czego wyszły 2 zarodki a mimo to cieszyłam się że mam 2 szanse na bycie mamą. Ty masz 4 szanse, nie szalej bo Ci ukradnę to Twoje zarodki i dopiero będziesz płakać 😛😛😛😂

reklama
Leze w szpitalu po silnym krwotoku wczoraj, nie wiem co będzie, nikt nie wie
Trzymaj się Kochana!!!
Nie masz łatwo, cholernie mi przykro, że tyle Cię spotyka trudnych rzeczy😪😪😪 Jestem myślami z Tobą. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że się poukłada. Jesteś cholernie dzielna. I zaslugujesz na to, żeby wreszcie było po prostu dobrze!!!

A tak się starałam być "przezrroczysta" :-) :)
Temat przybrał zbyt ciężki kaliber dla mnie, oczywiście ogólnie temat starań. Za dużo w głowie się kotłowało i musiałam się wyłączyć żeby spróbować sobie poukładać w głowie. Ale nie mogę powiedzieć, że mi się udało, jednak coraz mi bliżej do zaakceptowania, że Bobo nie nie będzie. Może w kwietniu zabiorę swojego dwudniowego Jedynaka i to koniec.
Ty chyba już ostro działasz w Czechach? Przepraszam ale mam takie tyły w forum, że koniec świata 8-)
Czasami trzeba dać sobie trochę czasu i się zdystansować, żeby posłuchać co serducho nam podpowiada. Rób tak, żeby żyć w zgodzie ze sobą i być szczęśliwą jeśli się oczywiście da. Trzymam ogromne ✊✊✊ za twojego bałwanka ❤
Ja jeszcze nie umiem się poddać.
Jestem w trakcie stymulacji, dopiero 5 dzień. Jeszcze długa droga przede mną więc staram się nie zwariować.

To jest lipa?😱 Chyba mam zaburzone postrzeganie słowa lipa... Ja nie mam żadnych swoich komórek, dawczyni miałam 3 komórki z czego wyszły 2 zarodki a mimo to cieszyłam się że mam 2 szanse na bycie mamą. Ty masz 4 szanse, nie szalej bo Ci ukradnę to Twoje zarodki i dopiero będziesz płakać 😛😛😛😂
Nie to nie jest lipa, to jest histeria i potrzeba uwagi. Ale takie właśnie jest nasz forum, jest różnorodnie i przez to fajnie ;-) ;)

Dzwonili do mnie z kliniki z 17 komórek zaplodnionych udało się uzyskać dwie najwyższej klasy blastocysty reszta przestała się rozwijać mam nadzieję że z tych dwóch zamrożonych uda się uzyskać ciążę już jestem bezsilna teraz była 3 stymulacja i nadal jest problem ;( ;(
Trzymam mega mocno kciuki żeby te 2 z Wami zostały i żebyś już nie musiała przez to przechodzić więcej (no chyba że będziesz chciała więcej [emoji6]) [emoji8]

Spoko, ja myślę o sobie ❤️. To była po prostu kumulacja imprez rodzinnych, a ja nie dość, że nie mogę mieć dziecka, to jeszcze jestem dzikusem, który lubi siedzieć sam w domu 😉. Jak tu sobie trochę posmuciłam, a dziewczyny mnie "ojojały" (czyt wspolczuly 😜) to jest mi lepiej 😊
A powiedz, jak ty się czujesz? Mało piszesz o sobie
Brak mi informacji w kajeciku 😜
Uzupełnij kajecik😁 czuję się dobrze. Nadal się turlam w dwupaku. Synek nie chce jeszcze wyjść. To 38tc. Trochę go zachęcam ale uparty jest. Waży już ok 3800. 🥰

Czasami trzeba dać sobie trochę czasu i się zdystansować, żeby posłuchać co serducho nam podpowiada. Rób tak, żeby żyć w zgodzie ze sobą i być szczęśliwą jeśli się oczywiście da. Trzymam ogromne ✊✊✊ za twojego bałwanka ❤
Ja jeszcze nie umiem się poddać.
Jestem w trakcie stymulacji, dopiero 5 dzień. Jeszcze długa droga przede mną więc staram się nie zwariować.
Jestem całym sercem z Toba, niech wszystko się powiedzie!
Ja jestem w procesie godzenia, że niestety nikt nie powie do mnie Mamo... to długa droga i bez terapii się nie obejdzie.

Uzupełnij kajecik[emoji16] czuję się dobrze. Nadal się turlam w dwupaku. Synek nie chce jeszcze wyjść. To 38tc. Trochę go zachęcam ale uparty jest. Waży już ok 3800. [emoji3059]
Eeej to moze urodzisz w urodziny mojej cory [emoji3059] 27.03.[emoji4][emoji4]
Ale duuuzy chlopak, wow!
Moze jednak lepiej zeby nie siedzial jeszcze 2 tyg [emoji23]

Też nie ogarniam. I tak źle i tak niedobrze.

reklama
Eeej to moze urodzisz w urodziny mojej cory [emoji3059] 27.03.[emoji4][emoji4]
Ale duuuzy chlopak, wow!
Moze jednak lepiej zeby nie siedzial jeszcze 2 tyg [emoji23]
Właśnie. Dlatego go trochę mobilizuje do wyjścia poki mam szanse na sn. 😁 Potem mogę już nie mieć. Chodzi o jego bezpieczeństwo i szerokie barki. Mamy już 93 centyle🥰

Do góry