reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, coś jest nie tak. Obudziłam się i nie czuje żadnych „ciążowych” dolegliwości 😞nie bolą mnie piersi, zero mdłości.. coś czuje , ze to niestety koniec 😔
Nie martw się. Ja to w ogóle nie mam mdłości- tylko pobolewaja mnie piersi i kręgosłup. A i tak codziennie macam się po cyckach czy sa obolsle czy nie😛. Sama sobie tłumacze ze kazda inaczej to przechodzi....A dzień dopiero się zaczął więc mdłości tez mogą wrócić 😂😉

reklama
Nie martw się. Ja to w ogóle nie mam mdłości- tylko pobolewaja mnie piersi i kręgosłup. A i tak codziennie macam się po cyckach czy sa obolsle czy nie😛. Sama sobie tłumacze ze kazda inaczej to przechodzi....A dzień dopiero się zaczął więc mdłości tez mogą wrócić 😂😉
Inaczej gdybym nie miała dolegliwości a inaczej jak one minęły

Nie chcesz spróbować tego oczyszczania organixmunjak juz skończysz kp?warto nie tylko dla
Kochana u mnie pierwsze efekty byly dopiero po 2 miesiącach tylko ja naprawdę zdrowo jadłam I kolacja o 20 potem nic .Ciągle stawałam nanwage a tam dupa. Ponoc lepiej się mierzyć niz ważyć szczególnie przy ćwiczeniach.Po około 2 miesiącach zaczęło lecieć pieknie i to dodawało sil bo na początku szybko idzie zrezygnować jak nie ma rezultatów.Cierokiwosci duzo
Dzięki, ale ja nie wierze w takie cuda [emoji4]
Poza tym to moze byc dodatek jak ruch i dieta zrobia swoje, a nie zastepstwo dla tego.
Ja mam miesiąc i bede cwiczyc i jesc zdrowiej niz jadlam. Potem wracam do pracy na 7h wiec na cwiczenia raczej szans nie bedzie

Inaczej gdybym nie miała dolegliwości a inaczej jak one minęły
Zwariujesz za chwilę i tyle. Masz obawy i stres co zrozumiałe, nie dokładaj sobie analizowaniem bo i tak na tym etapie nic nie możesz zrobić. A możesz, zaszkodzić sobie panikowaniem..... jakoś musisz dotrwać dalej i czekać na rozwój sytuacji. Wierz mi że wraz z serduszkiem czy pierwszym prenatalnym lęk Ci nie minie więc musisz to sobie jakoś zracjonalizowac. i tak jak tez macalam się po cyckach ;) bolały skokowo, raz bardziej raz w ogóle. :)

Ale piersi mnie również nie bolą , nawet przy mocniejszym dotyku ...
Nie znam się na ciąży, ale wydaje mi się, że piersi bolą i mdłości są od hormonów, a nie samego zarodka. Więc nawet gdyby coś się z nim stało, to poziomy hormonów nie spadają z godziny na godzinę... Myślę, że to chwilowy spokój, którym powinnaś się cieszyć... 🙂

reklama
Do góry