Gonia0605
Fanka BB :)
Bardzo bym chciała.... A tymczasem komputer, i niewdzęczna praca ścigania potencjalnych klientów...No brzydko i depresyjnie jest :-( w sam raz na czekoladę, kocyś i dobry film:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bym chciała.... A tymczasem komputer, i niewdzęczna praca ścigania potencjalnych klientów...No brzydko i depresyjnie jest :-( w sam raz na czekoladę, kocyś i dobry film:-)
Sprawdzałaś stronę gdzie po lek?Z Krakowa
Dostane ale nie wiem na ile a wole wziac ze sobą zapas do konca czyli duuuuuzo bo nie wiem jak z lekami w UKNie dostaniesz recepty czy szukasz taniej?
Ja taki trening zafundowałam sobie we wtorek wieczorem... Nie mogę się ruszyć, wszędzie mam zakwasy... Dzisiaj planowana druga runda... Jeszcze tego nie widzę.U mnie też śniegu napadało, ale nie wychodzę z domu bo nie lubię zimna... brrr. Za to postanowilam o 7 rano poćwiczyć bo od tej kwarantyny narodowej robię się człowiek kulka, aż sąsiadka pytała czy maleństwa w brzuchu nie mam więc znalazłam sobie trening spalanie 600 kcal i prawie umarłam dzisiaj i sie porzygałam bo wypiłam trochę za dużo wody przed. Ja i moje pomysły = katastrofa. A później poszłam spać teraz czuje sie jakby ktoś po mnie przejechał
Widzę, że nie tylko ja lubię sie katować haha, ale to dobrze, cos trzeba w zyciu robić ja mam zamiar powtórzyć ten mój rytuał jutroJa taki trening zafundowałam sobie we wtorek wieczorem... Nie mogę się ruszyć, wszędzie mam zakwasy... Dzisiaj planowana druga runda... Jeszcze tego nie widzę.
Ja się wyleczyłam z ambicji odkąd krwawie. W nocy już nie mogę spać bo czuje zapach krwi no świruje :-) jakoś trudna ta ciąża. Podziwiam mojego M ze jakoś koncentruje się i pracuje... dostosowałam się do sytuacji i leżę i coraz głupsze rzeczy w TV oglądam :-)))))Bardzo bym chciała.... A tymczasem komputer, i niewdzęczna praca ścigania potencjalnych klientów...
Tak, patrzylam. Dzwonilam po aptekach ale maja inne ceny niz znajduje w necie.Sprawdzałaś stronę gdzie po lek?