Co u ciebie? Jak swieta? Pojadłaś
Heej kochana Aa Święta minęły spokojnie, sami z mężem byliśmy niestety bez rodziny przez korone..
No ale podjedliśmy, leniuchowalismy i jakoś minęły A co u Ciebie?? Jak Święta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co u ciebie? Jak swieta? Pojadłaś
Mysle ze jesli do srody sie nic " czerwonego" nie rozwinie to moze w srode sikneale jakos nie mam wrazenia,zeby to tym razem zafunkcjonowalo.Mega stresujace bylo cale przygotowanie,endo na koncu bardzo grube( jak to u mnie) chociaz lekarz ktory robil transfer mowil ,ze ma super strukture,a na grubosc mam nie patrzec....zobaczymyBo najgorszy twor internetu to madka. Zgadza sie czy nie - zrobi wszytsko, żebyś poczula sie zle [emoji3601]Macierzynstwo jest trudne, zwlaszcza poczatki i zamiast sobie pomagac i sluzyc rada to to wyglada jak konkurs na matke polke czy cos. Przykre.
Kiedy betujesz?
Potwierdzam, truchtanie nakręca i uzależnia . Ja niestety musiałam przerwać przez gardło (robię szkolenia i nie mogłam się przeziębić), ale jak tylko grafik się uluzni to podejmuję to znowuPewnie Tylko z zoilami tez najlpiej nie przesadzac. Wazne jest odzywianie i bardzo wazny jest ruch, sport - ja wiem ze to oklepane ale to przynajmniej mam sprawdzone i bankowo komorki sa wtedy lepszej jakosci kiedy i ty jestes w lepszej formie Wiadomo, ze jesli nie cwiczyczylas wczesniej to nie bedziesz od razu biegac po 5 km dziennie ale truchty pol godziny dziennie uczynia cuda !!! Uwierz mi i zmus sie przez piewrsze dwa tygodnie a pozniej juz zlapiesz bakcyla i bedzie to forma terapi i psychiczna i fizyczna Ten DHEA eljot warto sobie zakupic naprawde jest on nie drogi a zalecany przez lekarzy z klinik leczenia nieplodnosci
Potwierdzam, truchtanie jest fajnie i uzależniającePewnie Tylko z zoilami tez najlpiej nie przesadzac. Wazne jest odzywianie i bardzo wazny jest ruch, sport - ja wiem ze to oklepane ale to przynajmniej mam sprawdzone i bankowo komorki sa wtedy lepszej jakosci kiedy i ty jestes w lepszej formie Wiadomo, ze jesli nie cwiczyczylas wczesniej to nie bedziesz od razu biegac po 5 km dziennie ale truchty pol godziny dziennie uczynia cuda !!! Uwierz mi i zmus sie przez piewrsze dwa tygodnie a pozniej juz zlapiesz bakcyla i bedzie to forma terapi i psychiczna i fizyczna Ten DHEA eljot warto sobie zakupic naprawde jest on nie drogi a zalecany przez lekarzy z klinik leczenia nieplodnosci
Odebrałam betę nawet nie drgnęła Jutro dzwonię do lekarza i zobaczymy jaki ma dalszy plan
Przykro mi ;( Porozmawiaj z lekarzem - on bedzie wiedzial najlpeiej co ci doradzicOdebrałam betę nawet nie drgnęła Jutro dzwonię do lekarza i zobaczymy jaki ma dalszy plan
Hej to fajnie ze mieliscie duzo czasu dla siebie Niedlugo bedzie go coraz mniej My pierwszy dzien swiat u moich drugi dzien u Łukasza rodzicow a dzisiaj spacer z psami i caly dzien w pizamie - nie robimy nic Jutro spotykam sie moja ukochana kuzynka a we wtorek jakies wieksze zakupy na sylwestra. Tez bedziemy sami - nakupie balonow, zimne ognie, piccolo jakas flache dla Łukasza, w srode narobie jedzonka i tak bedziemy sobie swietowacHeej kochana Aa Święta minęły spokojnie, sami z mężem byliśmy niestety bez rodziny przez korone..
No ale podjedliśmy, leniuchowalismy i jakoś minęły A co u Ciebie?? Jak Święta?
Bardzo mi przykro[emoji174]Ściskam Cię mocno. Nie przestawaj walczyć! [emoji120][emoji3590]Odebrałam betę [emoji24][emoji24] nawet nie drgnęła [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Jutro dzwonię do lekarza i zobaczymy jaki ma dalszy plan [emoji17][emoji17][emoji17]
Ja mialam po 4 dniach dopiero orgalutron... Zaraz jeszcze sprawdzę ale na pewno nie od 1 dniaDziewczyny, przepraszam, że pytam ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam - od pierwszego dnia stymulacji Menopurem mam brać też Orgalutran ? Lekarz nie powiedział, a położna instruowała tylko jak wbić igłę i teraz nie wiem :-( przeczytałam w ulotce że włącza się go dopiero po kilku dniach. Pomóżcie :-( Leczę się u DrDworniaka