reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aha mi zapisał lekarz 3 x 2 tabletki ale tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam że kupiłam tą luteine zamiast lutinus mam nadzieję że to nie będzie miało wpływu na zagniezdzenie zarodka
Ja ostatnio miałam identyczne dylematy. Też kupiłam luteine, mimo że zapisany miałam lutinus. Ale podczas transferu zapytałam lekarza o to i on powiedzial, że woli jak pacjentki chociaż do dnia testu biorą lutinus. Później, już po becie, zmienia na luteine. Mówi, że przy zagniezdzaniu lepszy jest lutinus

Ja chodzę prywatnie do ginekologa. Udało mi się zajść naturalnie. A leki do września miałam z refundacją. Od września mam luteinę i clexane za darmo. A nawet jak byłam w klinice to też miałam refundacją.
Ja chodzę do kliniki nie wiem zawsze pytam czy mogę dostać lek z refundacja to mówią mi że nie może nie mają podpisanej umowy z NFZ

reklama
Teraz już muszę brać luteine bo recepty na lutinus nie mam dopiero po transferze wezmę lutinus mam nadzieję że będzie okej
No ja tak samo zrobiłam. Kupiłam luteine więc ja brałam, A w dniu transferu lekarz wypisal lutinus. Więc mam identyczną sytuację. Co ma być to będzie. Choć w zasadzie od razu powiedział, że jak chce, to wypisze mi luteine, tylko zaznaczył że woli lutinus. Więc sądzę, że większej różnicy nie ma.

Do góry