reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Bylam na bhg i moj wynik 7.42 w 9dpt. Myślicie se moze jeszcze coś ruszyć czy raczej juz po ptakach ??? :( w czwartek mam powtórzyć. Ale cos mi się wydaje że kiepsko to wygląda. Czy ktoś miał taki przypadek i jaki był efekt ???

Cześć dziewczyny. Bylam na bhg i moj wynik 7.42 w 9dpt. Myślicie se moze jeszcze coś ruszyć czy raczej juz po ptakach ??? :( w czwartek mam powtórzyć. Ale cos mi się wydaje że kiepsko to wygląda. Czy ktoś miał taki przypadek i jaki był efekt ???
Powyżej 5 oznacza ciążę, więc może jeszcze się rozkręcić, może zarodek późno się zagniezdzil? Bądź dobrej myśli, nadzieja umiera ostatnia😚✊✊✊
Ja też poszłam dziś na betę ale na wynik jeszcze czekam

Z tego co pamiętam to ty miałaś podany 5dniowy zarodek? Może jeszcze za wcześnie zrobiłaś ale widać że coś się już ruszyło. Ja też jestem po transferze 5dniowego kropka ale najwcześniej betę zrobię w 10-11dpt czyli piątek sobota wcześniej się boje
Ale mocno trzymam za ciebie kciuki.

Z tego co pamiętam to ty miałaś podany 5dniowy zarodek? Może jeszcze za wcześnie zrobiłaś ale widać że coś się już ruszyło. Ja też jestem po transferze 5dniowego kropka ale najwcześniej betę zrobię w 10-11dpt czyli piątek sobota wcześniej się boje
Ale mocno trzymam za ciebie kciuki.
Tak zarodek byl 5 dniowy. W czwartek ide powtórzyć bete. Lekarka powiedziala ze jest dość niska ale do powtórzenia. Teraz sie strasznie boje co będzie dalej :(

Jeżeli Beta nie wynika ona ze wcześniejszych przyjmowanych leków to wynik powyżej 5 jest zawsze obiecujący, ważny jest teraz jej przyrost- najlepiej sprawdzić po 48h od pierwszego badania. Trzymam kciuki 👍

Jesli to blastka to niestety, ale raczej jest za nisko, zeby cos z tego bylo. Ale oczywiście trzeba powtórzyć.

reklama
Do góry