reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też nie mogę spać, cała noc śniły mi się testy ciążowe z dwiema kreskami... Jestem zmęczona i przerażona jaki dziś będzie wynik...😱😱  @Hope899 wiem co czujesz 😱😱😱

@Joko86 trzymam ✊✊✊ żeby było dużo super extra zarodkow 😘
U mnie to był dobry znak ❤️❤️ Dzień przed tez mi się śniły testy pozytywne tylko ja we śni musiałam sikac na pieluszkę 😂😂 także oby u ciebie było tak samo ✊✊✊✊✊ a nigdy wcześniej w życiu nie śniły ni się testy ciążowe. Czekamy na wieści kochana !! ✊🙏🏻🙏🏻

reklama
Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Bo odkąd trafiłam do kliniki leczenia niepłodności, lekarz próbuje mi wyciszyć jajniki. Dał mi na miesiąc antykoncepcje, pojechałam wczoraj na wizytę i owszem poprzednia tobiel zniknęła ale zrobiła się następna. Mówi mi, że jajniki nie zareagowały na ten lek. Normalnie urósł sobie pęcherzyk i zrobiła się torbiel. Dostałam Regulon. Od dziś mam 7 dni przerwy i mam brać od 16go. I przy 14 tabletce przyjść na wizytę. Powiedział coś w stylu. "Przyjdzie pani wcześniej". No i nie zareagowałam, nie dopytalam bo dopiero przemyślałam w domu. Czy jak tego 14 dc jajniki będą czyste może być tak że nie będę brała do końca opakowania tylko te 14 dni? Lekarz mi mówił, że często robi tak też przed invitro, bo pacjentki nie reagują na pierwsze opakowanie. Wiec pytam was :) z góry dzięki za odpowiedzi.
Moja Pani doktor tez chyba ma w zwyczaju wyciszanie przed stymulacja . Ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez dwa miesiące ciągiem bez odstawiania. Dopiero po 2 miesiącach zaczęła się stymulacja. W moim przypadku zadziałało super bo było 21 prcherzykow ❤️

Moja Pani doktor tez chyba ma w zwyczaju wyciszanie przed stymulacja . Ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez dwa miesiące ciągiem bez odstawiania. Dopiero po 2 miesiącach zaczęła się stymulacja. W moim przypadku zadziałało super bo było 21 prcherzykow ❤️
O rety. Ja nie podchodzę jeszcze do invitro wie mi dwa wystarcza. Wiec to jest tylko by pozbyć się torbieli i dostać coś na stymulację.

Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Bo odkąd trafiłam do kliniki leczenia niepłodności, lekarz próbuje mi wyciszyć jajniki. Dał mi na miesiąc antykoncepcje, pojechałam wczoraj na wizytę i owszem poprzednia tobiel zniknęła ale zrobiła się następna. Mówi mi, że jajniki nie zareagowały na ten lek. Normalnie urósł sobie pęcherzyk i zrobiła się torbiel. Dostałam Regulon. Od dziś mam 7 dni przerwy i mam brać od 16go. I przy 14 tabletce przyjść na wizytę. Powiedział coś w stylu. "Przyjdzie pani wcześniej". No i nie zareagowałam, nie dopytalam bo dopiero przemyślałam w domu. Czy jak tego 14 dc jajniki będą czyste może być tak że nie będę brała do końca opakowania tylko te 14 dni? Lekarz mi mówił, że często robi tak też przed invitro, bo pacjentki nie reagują na pierwsze opakowanie. Wiec pytam was :) z góry dzięki za odpowiedzi.
Brałam od 18 dc gonapeptyl i nie wiem czy coś jeszcze nie było w tabletkach. Potem wizyta 2 DC i decyzja o stymulacji. Co ciekawe torbiel nie zniknęła ale się zmniejszyła i lekarz uznał ją za czynnościową.

O rety. Ja nie podchodzę jeszcze do invitro wie mi dwa wystarcza. Wiec to jest tylko by pozbyć się torbieli i dostać coś na stymulację.
Aaaa Ok. Myślałam ze pytasz o wyciszanie przed procedura. No to tutaj nie pomogę bo ja miałam torbiele tylko dwa razy w życiu właśnie po cyklu stymulowany do inseminacji i mi się zawsze same wchłaniały do końca cyklu.

Spać już nie mogę [emoji17][emoji17][emoji17] jak tam moje komóreczki i plemniczki [emoji848][emoji848][emoji848]niby taka chojraczka jestem a gaciami trzęsę ze nic tam nie ruszyło [emoji22][emoji22]
Kciuki dziś za wszystkie trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] damy radę dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki za dobre wieści [emoji110][emoji110][emoji110]

Rasistko ty[emoji23].
To nic nie znaczy [emoji8]. Mi raz w miesiącu przebiega przez drogę i jakoś żyję [emoji12]. A no sorki, nie jestem w ciąży [emoji12]. Zajebie tego kota[emoji23][emoji23][emoji23]
Ku.wa i widzisz to wina kota [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] czyli już wiemy w czym tkwi problem [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Ja też nie mogę spać, cała noc śniły mi się testy ciążowe z dwiema kreskami... Jestem zmęczona i przerażona jaki dziś będzie wynik...[emoji33][emoji33]  @Hope899 wiem co czujesz [emoji33][emoji33][emoji33]

@Joko86 trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] żeby było dużo super extra zarodkow [emoji8]
Sny prorocze?! :)kiedys mój sen o pozytywnym teście okazał się być takim [emoji6]tego Ci życzę z całego serca [emoji3590][emoji110]

Do góry