Nie jesteście absolutnie same, ja tez muszę malowac, bo mam chyba więcej niż polowe siwych!Oki. Dzieki czyli nie jestem samasprawdze w takim razie moje Artego.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja tym lorealem (inoa albo majirel) sama sobie robilam odrost w domu całą ciaze. Te farby są bezpieczne.Zadzwoniłam do salonu zapytałam czy mają farby dla kobiet w ciąży bez amoniaku itp. farbowała mi marką loreal chyba inoa, siwe pokryło.
Wesoła_Aga
Nie jesteście absolutnie same, ja tez muszę malowac, bo mam chyba więcej niż polowe siwych!
a TAM też siwieją??
tam to już mało co zostałoa TAM też siwieją??
Ooo no właśnie to Ty chyba już kiedyś polecalas ta farbęJa tym lorealem (inoa albo majirel) sama sobie robilam odrost w domu całą ciaze. Te farby są bezpieczne.
Jest super, świetnie kryje
nieagatka
Możliwe, bo używam od lat, odkąd brat w lorealu pracuje [emoji16] Professional mamega produkty [emoji16]Ooo no właśnie to Ty chyba już kiedyś polecalas ta farbę [emoji846]
Jest super, świetnie kryje [emoji1305]
Justi92
Jeszcze nie, dopiero zaczynamy "przygodę" (choć chyba to nie do końca dobre określenie) z in vitro, ale odrazu przy wadanch żołnierzyków a też częstych poronieniach P. doradził to badanie, znajoma mojej przyjaciółki też wysyłała i udało się za 1 razem. Ale zastanawia mnie to czemu tylko tam? I mam 2 pytanie jaka dawkę i przez jaki okres czasu brałyście gonal?
MASZ BARDZO DUŻO POROBIONE-PAŚNIK BĘDZIE ZADOWOLNIONY TYLKO NIE WIEM,CZY HCL-A MAŁŻA NIE BEDZIE CHCIAŁW Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
ACARD SAM TO ZA MAŁO PRZY MUTACJACH,NAWET HEPARYNA 0,4 TO JEST WIESZ,MALUTKO. JA ZE WZGLĘDU NA SWOJĄ WAGĘ BĘDĘ SĘPIC CHYBA O 0,8...W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
reklama
Teraz już nie ma co Gosiu do tego wracać ,choc wiem co czujesz za żal...Najważniejsze ,że teraz porobione wszystko,wizyta u Pasikonika już blisko Ja wierzę,że On Ci pomoże Masz jeszcze dwa zarodki-będzie z tego pikna ciunża1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały...
Podziel się: