reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze nie, dopiero zaczynamy "przygodę" (choć chyba to nie do końca dobre określenie) z in vitro, ale odrazu przy wadanch żołnierzyków a też częstych poronieniach P. doradził to badanie, znajoma mojej przyjaciółki też wysyłała i udało się za 1 razem. Ale zastanawia mnie to czemu tylko tam? I mam 2 pytanie jaka dawkę i przez jaki okres czasu brałyście gonal?

W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
MASZ BARDZO DUŻO POROBIONE-PAŚNIK BĘDZIE ZADOWOLNIONY :) TYLKO NIE WIEM,CZY HCL-A MAŁŻA NIE BEDZIE CHCIAŁ🤔

W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
ACARD SAM TO ZA MAŁO PRZY MUTACJACH,NAWET HEPARYNA 0,4 TO JEST WIESZ,MALUTKO. JA ZE WZGLĘDU NA SWOJĄ WAGĘ BĘDĘ SĘPIC CHYBA O 0,8...

reklama
1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały... 🙁
Teraz już nie ma co Gosiu do tego wracać ,choc wiem co czujesz za żal...Najważniejsze ,że teraz porobione wszystko,wizyta u Pasikonika już blisko :) Ja wierzę,że On Ci pomoże ✊ ✊ ✊ Masz jeszcze dwa zarodki-będzie z tego pikna ciunża😚😚😚

Do góry