reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro pójdę, bo dziś już za późno. W sensie dzwoniłam własnie do przychodzi obok pracy, żeby już nie jechać do kliniki. Już powiedziałam mężowi, że nie biorę już leków od dziś, bo i tak nic się nie udaje :/
Absolutnie nie odstawiaj leków! A do Bociana możesz iść do samego wieczora. Wyniki będziesz miała w godzinę...

Jutro pójdę, bo dziś już za późno. W sensie dzwoniłam własnie do przychodzi obok pracy, żeby już nie jechać do kliniki. Już powiedziałam mężowi, że nie biorę już leków od dziś, bo i tak nic się nie udaje :/
Nie odstawiaj leków! Jeszcze będzie pięknie. Poczekaj jeszcze 2 dni albo leć na betę. Uda się!! Jeszcze będzie pięknie ❤️. Zobacz u mnie, ja bylam naprawdę beznadziejnym przypadkiem (przynajmniej dla mnie) u męża stwierdzono całkowity brak żołnierzyków (korzystaliśmy z dawcy) 2 iui bez rezultatu, przygotowanie do 3 ale ona nie doszła do skutku bo komórki były niepewne dla lekarza ... Pozniej przygotowania do in vitro, punkcja pobrali chyba 15 komórek, z tego tylko 3 wytrwały do 5 doby. W między czasie na moich oczach zmarła mi ciocia co bardzo przeżyłam i później przełożenie transferu, raz, drugi aż w końcu Nastal ten dzien. Tak że jeszcze będzie pięknie uwierz tylko w to ❤️

Nie odstawiaj leków, póki nie masz pewności bo możesz zaszkodzić! Jeszcze wszystko może być dobrze

Absolutnie nie odstawiaj leków! A do Bociana możesz iść do samego wieczora. Wyniki będziesz miała w godzinę...
Odstawienie leków tylko po teście, bez bety byłoby bardzo głupim posunięciem.
Nie odstawiaj leków! Jeszcze będzie pięknie. Poczekaj jeszcze 2 dni albo leć na betę. Uda się!! Jeszcze będzie pięknie ❤. Zobacz u mnie, ja bylam naprawdę beznadziejnym przypadkiem (przynajmniej dla mnie) u męża stwierdzono całkowity brak żołnierzyków (korzystaliśmy z dawcy) 2 iui bez rezultatu, przygotowanie do 3 ale ona nie doszła do skutku bo komórki były niepewne dla lekarza ... Pozniej przygotowania do in vitro, punkcja pobrali chyba 15 komórek, z tego tylko 3 wytrwały do 5 doby. W między czasie na moich oczach zmarła mi ciocia co bardzo przeżyłam i później przełożenie transferu, raz, drugi aż w końcu Nastal ten dzien. Tak że jeszcze będzie pięknie uwierz tylko w to ❤
Nie odstawiaj leków, póki nie masz pewności bo możesz zaszkodzić! Jeszcze wszystko może być dobrze

Ja wiem, że zachowuje się jak debil :( Nie wiem komu ja chcę zrobić na złość... Chyba tylko sobie. Juz mi psycha klęka. A najgorsze jak koleżanka narzeka na dwójke swoich dzieci (jedna wpadka!), bo będzie się rozwodzić i zostaje sama z dziećmi... Jedne mają bez problemu, a nie chcą, a inne chcą i nie mogę... To jest takie niesprawiedliwe 😭

reklama
Do góry