zrezygnowana
Fanka BB :)
Ja też jestem w bocianie w Warszawie, jutro transfer
U jakiego lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem w bocianie w Warszawie, jutro transfer
U jakiego lekarza?
Ja jestem... W tej chwili mam przestój w staraniach, musiałam zrobić sobie przerwę po pięciu nieudanych transferach, z czego czterech w tym roku... Myślę, że jeszcze w tym roku podejdę ko kolejnego, mamy jeszcze 2 zarodki. A jak u Ciebie?Ale zazdroszczę!
Jestem tu nowa. Dziś jest 7dpt w Bocianie w Warszawie i test sikany negatywny. Przyjechałam do pracy, żeby nie dołować się w domu Mam już dosyć ;/ Ktoś jeszcze jest tu z Bociana?
Jest, jest pierwszy raz w życiu ja widzę tzn. Pierwszy raz w życiu mi wyszła a narobiłam milion testów może to głupie ale ja wiem ze tam u góry moje aniołki czuwały nad tym wszystkim, i wiem że będzie dobrze bo Babcia i Ciocia czuwają z góry i pilnują mnie i moją fasolkę tzn. Gabrysia albo GabrysięBędzie i jest, spójrz jeszcze raz na swój test ciążowy i uśmiechnij się, tam jest druga kreseczka
Ja miałam wskazania ale brałam tylko do 8tc ze względu na krwawienia i plamienia. Teraz wiem,że po porodzie na połóg dostanę na pewno.Cześć dziewczyny
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka
To nie jest głupie! Pozytywne myślenie to już połowa sukcesu, tego się trzymaj i prześlij mi trochę sił abym i ja podczas mojego drugiego transferu który może być wkrótce (dziś się chyba dowiem kiedy będzie) uwierzyła ze to właśnie tenJest, jest pierwszy raz w życiu ja widzę ❤ tzn. Pierwszy raz w życiu mi wyszła a narobiłam milion testów ❤może to głupie ale ja wiem ze tam u góry moje aniołki czuwały nad tym wszystkim, i wiem że będzie dobrze bo Babcia i Ciocia czuwają z góry i pilnują mnie i moją fasolkę tzn. Gabrysia albo Gabrysię ❤
7 dpt to trochę wcześnie jak na test sikany. Co innego beta. Już powinna być (ale może za niska, aby wyszła na teście). A dlaczego bety jeszcze nie robiłaś? W Bocianie zalecają pierwszą weryfikację juz w 3 dpt i kolejną w 6-7...U mnie nie jest tak kolorowo To już czwarty mój transfer, trzeci w Bocianie. Wcześniej byłam w Gamecie i tam był jeden transfer. Niby byłam nastawiona sceptycznie, ale jednak jak widzi się znowu jedną kreskę to nie jest fajnie Mamy jeszcze 4 zarodki, teraz były podane 2 i dalej dupa! Odechciewa się wszystkiego, a młoda tez już nie jestem, za pół roku skończę 34 lata, mąż 40 w styczniu i od 8 lat nie mogę zajść w ciążę
7 dpt to trochę wcześnie jak na test sikany. Co innego beta. Już powinna być (ale może za niska, aby wyszła na teście). A dlaczego bety jeszcze nie robiłaś? W Bocianie zalecają pierwszą weryfikację juz w 3 dpt i kolejną w 6-7...
Jeśli jesteś u dr Nie.moczyńskiego, to możesz z nim podyskutować na ten temat .Tak szybko? Co może wyjść w 3dpt?
U dr Niemoczynskiego a Ty?
Ja jestem... W tej chwili mam przestój w staraniach, musiałam zrobić sobie przerwę po pięciu nieudanych transferach, z czego czterech w tym roku... Myślę, że jeszcze w tym roku podejdę ko kolejnego, mamy jeszcze 2 zarodki. A jak u Ciebie?