reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja również mieszkam w UK, moja dawka to 3x dzień 200mg, kazali mi w 8 tygodniu przestać brać ale boję się więc zmniejszylam sobie dawkę na 2 na dzień.
Moje są w czopkach
Kochana moje wygladaja tak,zalaczam zdjecie ,one chyba nie sa dowcipne,pisze w rogu ze doustne.100mg nie wiem jak to brac,ulotka mnie przerazila,zaraz sie poplacze.poronilam rok temu,a ta ciaza to naturalna.Wiesz jak jest w uk,ciezko o lekarza,ide do Pl kliniki za tydzien ale chce cos brac do tego czasu

Załączniki

• 20200903_203000.jpg
    20200903_203000.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 64
reklama
Kochana moje wygladaja tak,zalaczam zdjecie ,one chyba nie sa dowcipne,pisze w rogu ze doustne.100mg nie wiem jak to brac,ulotka mnie przerazila,zaraz sie poplacze.poronilam rok temu,a ta ciaza to naturalna.Wiesz jak jest w uk,ciezko o lekarza,ide do Pl kliniki za tydzien ale chce cos brac do tego czasu

Moje są różowe 200mg i dowcipne..
Może skontaktuj się z jakimś lekarzem żeby Ci doradził... Życzę Ci żeby tym razem się udało... A skąd jesteś w UK?

Loli a ty jestes po ciazy z in vitro na sztucznym cyklu?
Ulotkami sie nie przejmuj,wiekszosc lekow jest zakazane w ciazy,a my tu je jak cukierki wciagamy.
Rok temu poronilam,ten cykl to naturalna niespodzianka.przy dupku czulam sie bezpiecznie a teraz ta ukotka panika i placz nie wiem co mam zrobic,boje sie,czytam,po co pisza ze ma sie tego nie brac w ciazy

Moje są różowe 200mg i dowcipne..
Może skontaktuj się z jakimś lekarzem żeby Ci doradził... Życzę Ci żeby tym razem się udało... A skąd jesteś w UK?
Essex.no wlasnie nie mam lekarza nie mam nikogo poza forum.straszne to jest,znalazlam dostępnego polskiego lekarza za tydzien mam wizyte ale boje sie nic nie brac

reklama
Do góry