Cholerka.. 14dc, pęcherzyk 24 i się trzyma skubaniec [emoji24]
Dostałam ovitrelle, co to jest?
Ovitrelle jest na pęknięcie pęcherzyka na 100%. Ja dostawałam przed każdą inseminacją.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholerka.. 14dc, pęcherzyk 24 i się trzyma skubaniec [emoji24]
Dostałam ovitrelle, co to jest?
Chyba już wiem. U mnie jajowodu nie ma więc problem z głowy [emoji23]Czytam ulotkę.
Nie stosować jeśli u pacjentki stwierdzono ciążę pozamaciczna w ciągu ostatnich 3 miesięcy[emoji1751]
Macie pomysł czemu?
A mój 1rok i 2 miesiąceNo, już wiem, na planowe cc umawiają wg daty transferu i zależnie od wielkości dziecka od 38tc wzwyż. Maksik dziś się adaptował w nowym żłobku, nie wydaje mi się żeby byl gotowy na małe bobo w domuGrunt, że każdego dnia jest trochę bardziej samodzielny i kumaty. No wg planu to w momencie porodu będzie miał 1rok i 10mcy
Bardzo mi przykroNiestety beta juz tylko 370.90
Powiedzcie czy maz może dostać zwolnienie na mnie jako opiekę? Nie chce byc sama w domu.
Ja brałam to po transferze a potem do 17tygodnia ciąży.Dziewczyny przepraszam ze wskakuje w temat ale ktoras z was bierze Utrogestan?ja jestem w ciazy i biore sama z siebie bo skonczyl mi sie dupek i wlasnie przeczytalam na ulotce ze sie tego nie bierze w ciazy! Zgupialam
O dziekuje za odpowiedz.Mieszkam w Uk i tutaj polska lekarka mi dala kiedys Utrogestan,bedac w polsce dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i lekarka w Pl dala mi dushpaston na miesiac.teraz mi sie skonczyl i mam ten Utrogestan 100mg i biore go w ciemno po 2 dziennie bo czekam na wizyte za tydzien.przeczytalam na ulotce ze sie go nie bierze w ciazy i zgupialam i sie przestarszylam.po ile go bralas ?to sa takie male kuleczki i ja je polykamJa brałam to po transferze a potem do 17tygodnia ciąży.