reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry.

@mary.m gratuluję pięknej krechy.

Ja w sobotę mam mieć transfer jeśli coś się zaplodnilo i uchowa się do 5 doby.
Boję się że podjęliśmy złą decyzję. Mój Luby uparł się żeby wszystkich komórek nie zapladniac i teraz przy jego wysokiej fragmentacji dna boję się że nic nie będzie. Niby reszta poszła do mrozenia ale jakoś czarne mam myśli. Z punkcji obudziły mnie moje własne łzy ze się nie uda. Zwariuje do soboty. :baffled::hmm::sad:
Jak punkcje miałaś we wtorek to 5ta doba będzie w niedzielę więc w sobotę będą Ci transferowac morule. Przy dużej fragmentacji Invicta zaleca selekcję nasienia, braliscie ta opcję? Jaka u Was fragmentacja ? U nas niska więc tylko FAMSI

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

05.08. - beta @Kasiekt ✊ ✊ ✊
05.08. - powtórka bety @KarolinaJ79 ✊ ✊ ✊

05.08. - wizyta w trakcie stymulacji @kolor nadzieji
05.08. - wizyta w trakcie stymulacji @anula88
05.08. - wizyta przed transferem @Brakujemiwiary

05.08. - wizyta kwalifikująca @Tolka20
06.08. - transfer @Waleczna36
07.08. - beta @mary.m
10.08. - usg @Czarna1985
13.08. - usg @klaudiaanita
24.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-08-10 Dakita30 - termin porodu ❤
2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-08-25 candy - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Kasiekt ✊✊✊✊ niech beta rośnie do nieba!!! ❤
@KarolinaJ79 ✊✊✊✊ za piękny przyrost !!! ❤
@kolor nadzieji ✊✊✊✊ za dużo jajeczek na podglądzie ☺
@anula88 ✊✊✊✊ u Ciebie również 😘 dziś pewnie poznacie już terminy punkcji! :)
@Brakujemiwiary ✊✊✊✊ za udaną wizytę, obyś mogła szykować się do transferu ☺
@Tolka20 ✊✊✊✊ za wizytę kwalifikującą, niedługo zaczniesz swoją invitrową przygodę 😘

I ✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
Powodzenia dziewczyny! Czekamy na wyniki i dobre wiadomości 😘😘😘😘 Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Ja o 11:30 mam krew a o 13:30 wizyta mam nadzieję że też u mnie z zastrzykami finito tylko zostanie ten wyzwalający na 36h przed punkcja[emoji849] dam znać napewno[emoji4]
Estradiol mi sie podwoił ...bylo 994 dziś 1874 i progesteron dzis 0.48 ... Teraz byleby do wizyty ... generalnie tylko czasami czuje ze mam jajniki - dzis np cisza, a myślałam ,że bedzie dużo gorzej ... Żołądek mnie boli [emoji2955] juz myslalam,ze od zastrzykow,ale to chyba od białka,które pije ale też nie są to jakies mega ilości ... [emoji848] .. wytrzymam wszystko :)

Estradiol mi sie podwoił ...bylo 994 dziś 1874 i progesteron dzis 0.48 ... Teraz byleby do wizyty ... generalnie tylko czasami czuje ze mam jajniki - dzis np cisza, a myślałam ,że bedzie dużo gorzej ... Żołądek mnie boli [emoji2955] juz myslalam,ze od zastrzykow,ale to chyba od białka,które pije ale też nie są to jakies mega ilości ... [emoji848] .. wytrzymam wszystko :)

Ja czekam na wyniki dopiero krew oddalam poprzedni wynik miałam E2 4667 po przeliczeniu 1271 a progesteron 1,5 ale jakieś dziwne jednostki[emoji849] zobaczymy jak będzie dziś. Mnie wczoraj wieczorem bolały trochę jajniki i dziś też czuje. Mnie to żołądek boli z nerwów i głodu ale wytrzymam.
Wytrzymamy wszystkie zęby tylko dotrzeć do celu[emoji3590][emoji256]

reklama
Będzie dobrze[emoji110] zielony to kolor nadziei więc z całego [emoji3590] ci takiego życzę[emoji256][emoji123]
Dojechalam już i czekam na lekarza. Zwariuje zaraz, żołądek mam już przy gardle [emoji2356] byle tylko otrzymać zielone światło, tylko tyle chce, nic więcej [emoji17][emoji17]

Do góry