reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj juz lepiej. Moja mama juz w szpitalu, jutro Łukasz ma urodziny, mnie wczoraj prawie caly dzien piersi przestaly bolec a dzisiaj znowu naparzaja jak glupie - pewnie na okres ;( Czekam na Wasze wyniki ;) @Czarna1985 dzisiaj napewno bedziesz szczesliwa i oby juz tak do konca zycia!!!! @Mirka30 twoj pierwszy transfer - i oby ostatni ;)

Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️ Ja Tobie również z całego serca życzę żeby tym razem się udało i wierzę że tak będzie ✊❤️❤️❤️

Ja w kolejce stałam grzeczniutko. Tylko w aucie przy techniawce się wzruszyłam 😢
i dobrze czasem trzeba sobie poplakac i opuścić emocje. :) kurczę kibicuje wszystkim Wam dziewczyny dziś za bety i transfery. Ach już bym chciała być z Wami ale na razie muszę siedzieć w krzakach bo dopiero wizyta u genetyka pod koniec lipca i wtedy dopiero cokolwiek będzie dalej rozplanowane. trzymam kciuki!

Nie wiem ;( sram na bete ;( za przeproszeniem - nie chce jej sprawdzac ;(
Domyślam się co czujesz ... najpierw stres czy jajca urosną, później czy się dobrze będą rozwijać , czy się rozmrożą .. a teraz jesteście na następnym poziomie stresu .. ale trzymam za Was mooooooocne kciuki ❤️

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

20.07. - BETA @Margoolcia ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @fredka84 ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @anett96 ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @Martaem1983 ✊ ✊ ✊
20.07. - transfer @Czarna1985
20.07. - transfer @Mirka30
20.07. - wizyta w trakcie stymulacji @Kasiekt
20.07. - wizyta w trakcie stymulacji @olinka321

20.07. - wizyta w klinice @cikulinka
21.07. - histeroskopia @kate_p7
22.07. - wizyta przed transferem @mary.m
24.07. - histeroskopia @Ananasowa93

2020-07-30 nadzieja xxx - termin porodu ❤
2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-08-10 Dakita30 - termin porodu ❤
2020-08-25 candy - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netaskitchen - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Margoolcia @fredka84 @anett96 @Martaem1983 dla Was dziś ważny dzień!!! powodzenia Dziewczyny, żebyście mogły płakać tylko ze szczęścia, niech bety rosną do nieba !!!!!!!!! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@Czarna1985 @Mirka30 mocne ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ za dzisiejsze transfery :) Czarna doczekałaś się Kochana ❤❤❤❤❤ Mirka nic się nie bój, dziś Kropek będzie z Tobą, to wspaniałe uczucie ❤❤❤❤ życzę żeby to był Wasz ostatni transfer,chyba że będziecie chciały wrócić po rodzeństwo ;) 😘

@Kasiekt @olinka321@cikulinka udanych wizyt Dziewczyny!!! mam nadzieję, że ilość komórek pozytywnie Was zaskoczy ✊✊✊✊✊ ❤❤ ❤ Cikulinka wielkie ✊✊✊ żebyś mogła ruszać do boju :) 😘😘

Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️ Jestem podekscytowana i już nie mogę się doczekać transferu 😘❤️❤️

Do góry