reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny... Z jednej strony tyle za mną, ale z drugiej, czuję się jak zupełny żółtodziub... Chyba przez ten profesjonalizm mojej kliniki, gdzie wszystko robi się wg szablonu albo przez przypadek...
Dlaczego nie używać perfum do transferu?
Gdzieś tam coś czytałam, ale u mnie w klinice nigdy o tym nie przypominali... Ja zawsze używałam czegoś :(
Mi np mówili żeby nie używać perfum, ale myc się normalnie żelem jakiego używam na codzień. Przy perfumach niby chodzi o to, ze substancje lotne mogą niby uszkodzić zarodek, w sensie ze jest to delikatne, ale doktorka która robiła mi transfer, jak to mówiła mrugnęła okiem, ze to tak na zapas 😉

Kroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażone 😊. Ja jem bez niczego bo ogólnie lubię wszystko z ziemniaków, ale mój mąż to musi jakieś mięcho dołożyć 🙄
Trzymam kciuki za dziś!!! ✊✊✊I naprawdę czuję, że będzie bardzo dobrze!!! ❤️❤️❤️😘😘😘Powodzenia!!! I dużo spokoju 😘😘😘

A ja sprzedam @bazylia128 bo ona wczoraj miała mega doła i głupek wcale nie wierzy 🤦
@bazylia128 kochana jesteś w ciąży i masz córeczki nie stresować!!! Ona się tam pięknie układa w brzuszku i daj jej to robić bez żadnych spin!! Wiem, ze łatwo mówić ale kochana my tu wszystkie trzymamy kciuki a ja wierze, ze z takim wsparciem i modlitwa czy dobra energia ( jak kto chce) uda się na pewno!!! ❤️❤️❤️

Ja stoję dziewczynki w mega kolejce na krew 🤦. Przede mną 2 w ciąży 🙄. O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE 😜.
@anett96, @Margoolcia trzymam kciuki dziewczyny ❤
@Mirka30 mam nadzieję że nie boisz nic ❤😘😘
@Czarna1985 Ty wiesz kochanie że ja Tobie najlepiej na świecie życzę, co nie❤❤❤
Chyba o nikim nie zapomniałam 🤔
@Martaem1983 Ty też dziś robisz betę? Jeśli tak to ogromne kciuki ✊✊✊
@bazylia128 lepiej się dziś czujesz ❤❤❤

Nie boję się, ale Ty też się nie bój, wszystko będzie ok! ❤️😘

Dzisiaj juz lepiej. Moja mama juz w szpitalu, jutro Łukasz ma urodziny, mnie wczoraj prawie caly dzien piersi przestaly bolec a dzisiaj znowu naparzaja jak glupie - pewnie na okres ;( Czekam na Wasze wyniki ;) @Czarna1985 dzisiaj napewno bedziesz szczesliwa i oby juz tak do konca zycia!!!! @Mirka30 twoj pierwszy transfer - i oby ostatni ;)
To nie na okres 😘
Bazylka u Ciebie też będzie wszystko pięknie ✊ ✊ Czekamy❤

reklama
Do góry