Poszło na privOj Ty głupolu ❤
Zrób nam jakieś zdjęcie na poprawę nastrojów
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Truj, truj jak ma Ci to pomoc dotrwać do pt w miarę zdrowa psychicznie [emoji1787][emoji8]Noooo, i na dodatek z dzieciorkiem na rękach [emoji12] Po pracy się nawpierdzielam ostro fasolki w bułce tartej, pójde coś ciachnąć sekatorem (oby mąż sie nie napatoczył) i złe emocje puszczą.
Aaaaale spoko, jutro pewnie też będę truła[emoji12]
nieagatka
Spoko, 2 można nawet w ciazy pić.Ja się po transferze od kawy i lodów nie mogę odkleić [emoji3061][emoji3061][emoji3061] normalnie horror. Dwie mocno mleczne latte to chyba nie dużo co?
Dogadzaj sobie [emoji4]
nieagatka
Trzeciego, dwa to ona dostanie teraz [emoji16]Uważaj co ciachasz, bo niektóre pędy mogą się być jeszcze użyteczne, jedli Ci się drugiego bobasa zachce [emoji23][emoji8]
No faktoza Ale gamoń ze mnieTrzeciego, dwa to ona dostanie teraz [emoji16]
Gonia0605
Pewnie się przy Nim rozkleisz... Zależy jakie ma podejście... Mój nie bardzo sobie radzi z emocjami... I po paru minutach już mi mówi, no nie płacz, co to da... itd..., więc wolę być sama, przynajmniej mogę płakać do woli...Dziwne bo nie płacze, ale czuję że to w koncu puści, pewnie jak mój M. wróci i będę musiała mu powiedzieć. Dziś jak na złość zapomniał telefonu. Na razie na znak rozpaczy, wyciągnęłam resztkę lodów z zamrażarki, od ponad trzech tygodni nie miałam nic słodkiego w ustach. Niestety to była zdecydowanie za mała ilość lodów.
Bądź dla siebie wyrozumiała, jedz i pij na co masz ochotę...
Gonia0605
Kryteria są podobne jak w dofinansowaniu in vitro, tylko nie masz tego mieszkaniowego... Tzn. nieukończone 40 lat i AMH > 0.7. Gdzieś też czytałam o refundacji leków do trzech procedur, ale nie wiem czy to obowiązuje...dzięki. A wiesz może jakie konkretne są te kryteria na leki?nie mogę znalezc..
Tysiek777
Mój niby twardy, ale podejrzewam że zaboli go to jeszcze mocniej niż mnie, i ten fakt już mnie w ogóle powala, chyba nikt tak jak on nie zasługuje na to żeby zostać tata. Co do mojego płaczu ma podobne argumenty jak twój, pewnie boli ich to że cierpimy a oni nie bardzo mogą nam pomoc.Pewnie się przy Nim rozkleisz... Zależy jakie ma podejście... Mój nie bardzo sobie radzi z emocjami... I po paru minutach już mi mówi, no nie płacz, co to da... itd..., więc wolę być sama, przynajmniej mogę płakać do woli...
Bądź dla siebie wyrozumiała, jedz i pij na co masz ochotę...
Za mam 3 litry lodów w lodówce , manhatany , pyszne czekolada z orzechami i pistacje z białą czekoladą, moje jedyne pocieszenie. Chciałabym pojechać na wakacje po tym wszystkim ale po 3 ivf to mam tylko debet ;(. Lody muszą załatwić sprawęDziwne bo nie płacze, ale czuję że to w koncu puści, pewnie jak mój M. wróci i będę musiała mu powiedzieć. Dziś jak na złość zapomniał telefonu. Na razie na znak rozpaczy, wyciągnęłam resztkę lodów z zamrażarki, od ponad trzech tygodni nie miałam nic słodkiego w ustach. Niestety to była zdecydowanie za mała ilość lodów.
reklama
My chyba z @Tysiek777 Jakiś limit pecha wyczerpałyśmy teraz znowu musi być trochę pozytywów@fredka84 proszę Cię, wyrób moją normę i zachodź w ciążę
Podziel się: