reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Teraz pozostaje czekać na @ i podjąć decyzję cxy dwa czy jeden podajemy 🤔
Ostatnio z dwoma miałam ciąże ale tersx jak stracę to jestem bez niczego 😏

reklama
Teraz pozostaje czekać na @ i podjąć decyzję cxy dwa czy jeden podajemy 🤔
Ostatnio z dwoma miałam ciąże ale tersx jak stracę to jestem bez niczego 😏
Ja też ostatnio stałam przed wyborem jeden czy dwa, czytałam, sprawdzałam i nie mogłam się zdecydować. Zapytałam moja lekarkę co ona by zrobiła na moim miejscu, i powiedziała że bez wahania wzięłaby dwa bo to daje większe szanse, tak też zrobilam, mimo to że myślałam wcześniej że dwa transfery dałyby mi więcej szans niżeli jeden podwójny.

Siatka jest możliwa do założenia nawet jak nie ma balkonu nad balkonem. Kwestia mocowania i konstrukcji. Na takich wolnych balkonach montuje się stalowe elementy i na nich rozpina siatkę. Tylko mówię, że zawsze to jakieś zabezpieczenie. Wszystko kwestia podejścia. Sąsiedzi piętro nad nami mają 2 koty i 6 letnie dziecko i uznali, że nie potrezbują żadnego zabezpieczenia. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć. Każdy robi jak uważa. I to jest akurat dobre.
Mój kot siadywał na parapecie zewnętrznym na 1p. Dwa razy porwały go emocje i skoczył za gołębiem lecącym. Usłyszałam tylko pazury drapiace parapet. Dla kota zbyt niska wysokość też jest niebezpieczna bo nie ma czasu ustawić się do lądowania. Potorbowal się, był w szoku i wybił sobie zęby. Każdy taki lot skończył się u weterynarza. Po drugim razie nie wychodził już na zewnętrzny parapet mimo otwartych okien.
Właśnie dlatego tez się zastanawiam nad siatka, teraz mieszkamy na 4 pietrze i kot wychodzi i na balkon i na parapet, ale nigdy nie skoczyła, ma 7 lat. Ale za niedługo się przeprowadzamy i będziemy mieszkać na 2 pietrze i trochę się właśnie obawiam, ze może nabrać ochoty 😕
Popatrze na ta siatkę chyba...

Hehhe ale numer dziewczyny, pisałam że czekam na @ a tu proszę.
Poslzam do WC siusiu i nadle patrzę a tu bummmmm okres, bez boli bez skurczy bez niczego. Jezu kochamy pierwszy raz w życiu nie wiem co to znaczy mieć okres, przunajmniej na teraz 😉
Ale jestem w szoku, ale żeby chociaż mnie jajnik bolał albo coś a to totalnie 0 😱
Głupi zawsze ma szczęście 😉

Hehhe ale numer dziewczyny, pisałam że czekam na @ a tu proszę.
Poslzam do WC siusiu i nadle patrzę a tu bummmmm okres, bez boli bez skurczy bez niczego. Jezu kochamy pierwszy raz w życiu nie wiem co to znaczy mieć okres, przunajmniej na teraz 😉
Ale jestem w szoku, ale żeby chociaż mnie jajnik bolał albo coś a to totalnie 0 😱
Głupi zawsze ma szczęście 😉
A jesteś po stymulacji? To chyba wina tych specyfików. Ja też podobnie miałam.@trwał3 dni bez bólu i do tego w 20 dniu się pojawił.

reklama
Dziewczyny tu znowu ja i potrzebuje porady. Bralam caly czas doustnie estrofem a lekarz kazal mi brac dopochwowo. Bralam doustnie bo bralam Clitodal. Teraz juz nic nie biore bo wyniki mam ok. Teraz pytanie czy dalej kontynuować doustnie czy juz zaczac brac dopochwowo? I jeszcze jedno na transfer dolozylam emrioglue i zastanawiam się jeszcze nad AH? Co myślicie?
Dziękuję Wam za dobre rady❤

Do góry