reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@annemarie mam pytanko, mam schizę przez to że na za duże endo dawali Ci zarodki... Byłam dziś na podglądzie dzis jest 11dc i endo prawie 11. Transfer ma być w piatek i zastanawiam się czy nie za bardzo mi ono urośnie skoro biorę 4 dziennie estrofemy! Jakie moze być maxymanlne endo do transferu ? Ty na pewno masz to obcykane ;)
U mnie w klinice 11-14 mm do transferu.Jesli dostajesz juz prg to duzo juz nie urosnie.Spokojnie😀

Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .
Co to znaczy ze macica wyglada naprawde dobrze?🤔

Szkoda, że u was te betki takie niekorzystne :(

Ja tu licze tylo na dobre wieści !!

I nie ma poddawania się tylko spinamy tyłki!!

Trzymać kciuki by doktorek mnie nie zbył na grudzień :) Mam szczęście do takich rzeczy.
Niedrożny prawy jajowód i co? Albo brak owulki, albo owulka piękna z prawej z kilkoma pęcherzykami a z lewej to raaaaz na ruski rok. Nawet 5 pęcherzyków mi nie pomogło i super plemniki :baffled:😅😅 Także naturalnie to sobie mogę chwasty wyrywać.

Napiszę wieczorem pewnie co i jak ;) Zanim wróce to bedzie 20 godzina :confused2::confused2:

Trzymam kciuki za przyszłe betki !! :)

reklama
Tzn że tak kusi, że wacuć się podnosi w ciągu 30 sekund 😂😂😂

A tak serio :)
Pewnie chodzi o grubość endo i śluz :)
Ja taka bylam zestresowana ze nawet nie zadałam pytania o co chodzi . Jestem ogolnie załamana 3 tranfer i pewnie nic z tego . Mamy jeszcze 6 blastyn zamrożonych ale to wszystko tyle kosztuje stresu i pieniędzy ze chwilami mam dosc wszystkiego.

Do góry